|

Başakşehir Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçını kaybetti: Angelino'yu durduramadık

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk hafta maçında İstanbul Başakşehir, deplasmanda Almanya'nın RB Leipzig takımına 2-0 mağlup oldu.

23:30 - 20/10/2020 Salı
Güncelleme: 00:00 - 21/10/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Angelino attığı 2 golle Başakşehir maçının yıldızı oldu.
Angelino attığı 2 golle Başakşehir maçının yıldızı oldu.

999 kişilik seyirci katılımıyla Red Bull Arena'da oynanan karşılaşmada RB Leipzig ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Müsabaka ev sahibi ekibin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanırken, RB Leipzig'e galibiyeti getiren golleri 16 ve 20'nci dakikalarda Angelino kaydetti. İstanbul ekibi bu sonuçla tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçında puanla tanışamazken, RB Leipzig ise gruba 3 puanla başladı.

Öte yandan grubun bir diğer maçında ise Manchester United, deplasmanda Paris Saint-Germain'i Bruno Fernandes ve Marcus Rashford'un kaydettiği gollerle 2-1 mağlup etti. Paris Saint-Germain'in tek golü ise 55'inci dakikada Anthony Martial'in kendi ağlarını sarsmasıyla geldi.

Karşılaşmanın önemli anları;

16'ncı dakikada Kevin Kampl, savunma arkasına doğru gönderdi. Topla buluşan Angelino, meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra sert vurdu ve golü buldu: 1-0.

20'nci dakikada Epureanu'nun hatasının ardından topla buluşan Poulsen, pasını Nkunku'ya aktardı. Nkunku topu ceza sahasında bulunan Angelino'ya gönderirken, bu oyuncunun sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0.

  • Müsabakanın kalan bölümünde gol sesi çıkmadı ve maç RB Leipzig'in 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

#RB Leipzig
#Başakşehir
#Şampiyonlar Ligi
3 yıl önce
default-profile-img