|

Falcao Nashville ile anlaştı

Yeni sezonda yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayırmak isteyen Galatasaray’da listenin başında olan Radamel Falcao’nun MLS ekibi Nashville ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Kolombiyalı oyuncunun bu transfer hakkında kısa süre içinde karar vermesi bekleniyor.

Umut Yılmaz
01:13 - 21/06/2021 Pazartesi
Güncelleme: 09:31 - 21/06/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Falcao attığı gollerden çok yaşadığı sakatlıklarla gündeme geldi.
Falcao attığı gollerden çok yaşadığı sakatlıklarla gündeme geldi.

Galatasaray’da Burak Elmas’ın başkanlığa seçilmesinin ardından takımda yüksek ücret alan oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor. Kazanılan para listesinde ilk sırada yer alan Radamel Falcao konusunda sarı-kırmızılı takıma sevindirici haberler geliyor.

Bir süredir Amerika MLS ligi takımlarıyla görüşen Kolombiyalı oyuncunun, Nashville ekibiyle anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Falcao’nun MLS ekibinden Galatasaray’dakine benzer bir teklif aldığı, kararını kısa süre içinde vereceği bildirildi. Sarı-kırmızılı kulübün 35 yaşındaki oyuncu için herhangi bir bonservis talep etmeyeceği belirtildi.

Falcao, Galatasaray’dan yıllık, prim ve bonuslar dahil olmak üzere yaklaşık 5 milyon 200 bin Euro kazanıyor.

  • 2 Eylül 2019’da 3 yıllığına Galatasaray’a imza atan Falcao, sakatlıklarıyla gündeme gelirken, sarı-kırmızılı forma ile 2 sezonda toplam 40 maça çıktı ve 20 gol attı.


#Radamel Falcao
#Nasville
#Futbol
3 yıl önce