|

Antalyaspor-Başakşehir maçında 1 deplasman bileti satıldı

Süper Lig'de lider olan ve şu anda şampiyonluğun en büyük adayı konumunda yer alan Başakşehir, kritik Antalyaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. İstanbul ekibini bu karşılaşmada sadece 1 taraftarı destekledi.

Yeni Şafak
21:38 - 18/02/2019 Pazartesi
Güncelleme: 02:09 - 19/02/2019 Salı
Yeni Şafak
ARŞİV
ARŞİV

Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kazandığı haftada Antalyaspor ile deplasmanda karşılaştı. İstanbul ekibi yeni transferi Kudryashov'un attığı golle mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 6'ya çıkartan Başakşehir'in kritik Antalyaspor galibiyetinde deplasman tribünü ise bomboş kaldı.

Antalya'nın yerel basın muhabirlerinin aktardığı bilgiye göre Başakşehir'in deplasmandaki 1-0'lık galibiyetine sadece 1 Başakşehirli taraftar şahit oldu. Maç öncesinde sadece 1 deplasman bileti satıldığı belirtildi.


Kudryashov, Başakşehir'i 1-0 öne geçirdiği golden sonra deplasman tribününe değil şeref tribününe koştu. Rusya Milli Takımı oyuncusunun bu kararının sebebi ise mücadeleyi izlemeye gelen Rusya Milli Takımı teknik direktörü Çerçesov'un karşılaşmaya gelmiş olmasıydı.
#​Antalyaspor
#Başakşehir
5 yıl önce