|

Antalyaspor hazırlıklara başladı

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor, Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yeni Şafak
11:59 - 23/12/2014 Salı
Güncelleme: 11:50 - 23/12/2014 Salı
AA
Hasan Subaşı Tesisleri'nde antrenman öncesi oyunculara teknik heyet ve sağlık ekiplerinin gözetiminde laktat kontrolü yapıldı. Futbolcuların form durumu ve dayanıklılıklarının ölçüldüğü test kapsamında oyuncular, belli bir süre koşu yaptı.


Test sonrası teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde kısa pas çalışması ve çift kale maç yapan takımda futbolcuların neşeli olduğu görüldü. Takımın tam kadro katıldığı antrenmanda, Joseph Boum ve Sakıb takımdan ayrı çalıştı. Mandıralı, pas çalışması öncesi Sakıb ile bir süre sohbet etti. 


Mandıralı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor maçında aldıkları 3 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 


Takımın olağanüstü mücadele verdiğini ifade eden Mandıralı, "Takım özellikle savunma bölgesinde çok daha dikkatli oynamaya başladı. Rakibe çok az gol pozisyonu veriyoruz. Orta sahada canlıyız. Ofansif anlamda daha üretken olmalıyız. Ürettiğimiz pozisyonları da gole çevirmeliyiz" dedi. 


Oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten Mandıralı, "Amaç şampiyonluksa daha güçlü, girdiğimiz pozisyonları değerlendiren, gole çeviren bir takım haline gelmeliyiz. Çünkü defans çok güzel savaşıyor. Pozisyon vermiyor. Orta enerjisiyle ofansa destek veriyor. Ama girdiğimiz pozisyonları tercih hataları dolayısıyla gole çeviremiyoruz" diye konuştu. 


Gün geçtikçe takım olma ruhunun pekiştiğini dile getiren Mandıralı, sahada agresif olmasıyla ilgili de şunları söyledi:


"Her yörenin kendine has özellikleri var. Karadenizli olduğum için biraz haretekliyim, Futbol oynarken de tez canlıydım. Pozisyonlara giriyoruz, oyuncu arkadaşlarımız saha içerisinde basit hatalar yapınca, Karadenizliliğin de vermiş olduğu heyecan ön plana çıkıyor. Ama oyunculara karşı ön yargımız, art niyetimiz yok. Futbolculara hocalık ve abilik yapıyoruz. Tavrımızdan etkilenen sporcularımız oluyor. Ama birebir konuşmalarla bunu çözüyoruz. Saha kenarında beden dilimizi kullanıyoruz. Saha kenarında put gibi duran hocayı yönetim de taraftar da futbolcular da istemez."


Oyuncularla ilgili eleştirilere de değinen Mandıralı, futbolseverlerin her türlü eleştiriyi yapabileceğini ama her istenilenin takım üzerinde uygulanamayacağını vurguladı. 


PTT 1. Lig'in 15. haftasında oynayacakları Adanaspor maçıyla ilgili değerledirmelerde bulunan Mandıralı, "Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Adanaspor'a ligin en güçlü, en iyi takımı olarak bakıyoruz. Futbolcularımıza rakibimizle ilgili bilgiler veriyoruz. Adanaspor çok güçlü bir rakip. Ona göre hazırlanacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.
#Antalyaspor
#Adanaspor
#PTT 1. Lig
#Hami Mandıralı
#Antalyaspor
#Adanaspor
9 yıl önce