|

Antalyaspor'dan iş yeri sahiplerine 'maç izni' çağrısı

Antalyaspor'da kulüp başkanı Bulut, Kayserispor maçı için çağrıda bulunarak "Şirket sahiplerinden rica ediyorum, maça gitmek isteyen çalışanlarına izin versinler. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Bu kritik maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:33 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:08 - 15/02/2018 Perşembe
AA
Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut
Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut

Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut, Spor Toto Süper Lig'de 17 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da oynayacakları Kayserispor maçı öncesi iş yeri sahiplerine çağrıda bulunarak, müsabakayı statta izleyecek çalışanlarına izin vermelerini istedi.

Başkan Bulut, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, zor bir dönemde göreve talip olduklarını söyledi.

"Maça gitmek isteyen çalışanlarına izin versinler"

Antalyaspor taraftarını Kayserispor ile yapacakları maça beklediklerini aktaran kulüp başkanı Cihan Bulut, şöyle konuştu:

  • Cumartesi olmasına rağmen stadın tam olarak dolmasını istiyorum. Şirket sahiplerinden rica ediyorum, maça gitmek isteyen çalışanlarına izin versinler. İş yeri sahipleri elemanlarına maç izni versin. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Bu kritik maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum.
#Antalyaspor
#Cihan Bulut
#Futbol
#SÜPER LİG
6 yıl önce