|

Arda: Erdoğan arkadaşım gibi

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Turan, Erdoğan için "Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz, tıpkı bir arkadaş gibi. Eğer bir gün evlenirsem onu düğünüme çağıracağım" dedi.

Yeni Şafak
11:04 - 12/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:09 - 12/02/2015 Perşembe
Diğer

Arda Turan, Fransız So Foot dergisine konuştu. Milli futbolcu, Gezi Parkı eylemleri hakkında, "Geçmişte bu konu hakkında fazla konuşmak istemedim. Çünkü ayrıştırıcı bir durumdu. Sadece ilk üç günkü gösteriler meşruydu. Ama sonrası her ne olursa olsun aşırıya kaçtı" dedi.


"TIPKI BİR ARAKADAŞ GİBİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşleri sorulan yıldız oyuncu, "Kendisini 8 yaşımdan beri tanıyorum. Bu ülke için iyi bir örnek olduğumu söylemiş ve beni tebrik etmişti. Futbolu çok seviyor, bazen maçlardan önce soyunma odasına gelip başarılar diliyor. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz, tıpkı bir arkadaş gibi. Eğer bir gün evlenirsem onu düğünüme çağıracağım" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid’de 4 yıldır forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, basın toplantılarını Türkçe yapması konusunda, "İspanyolcayı anlıyorum ama basın toplantılarımı Türkçe yapmak istiyorum. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum. Günlük hayatımda sürekli İspanyolca konuşuyorum. Eğer böyle devam edersem Ata işsiz kalır" şeklinde konuştu.
#arda turan
#erdoğan arkadaş
#arda turan erdoğan
9 yıl önce