|

Arda Turan'a 50 milyon euro

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınmayan Arda Turan dün gece katıldığı bir canlı yayında Çin'den aldığı teklifi doğruladı. Canlı yayında teklifin hangi kulüpten geldiği açıklanmazken o kulübün ismi ortaya çıktı.

Yeni Şafak
16:05 - 9/10/2016 Pazar
Güncelleme: 17:07 - 9/10/2016 Pazar
Yeni Şafak
Arda Turan geçtiğimiz sezon başında Atletico Madrid'ten 42 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.
Arda Turan geçtiğimiz sezon başında Atletico Madrid'ten 42 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, dün katıldığı özel bir yayında kariyeriyle alakalı açıklamalarda bulundu.



Milli Takımla ilgili olarak önemli mesajlar veren yıldız futbolcu yaz transfer döneminde Çin'den kendisine gelen teklifle ilgili de konuştu. Sinan Engin'in açıkladığı haberle ilgili çok fazla konuşmak istemeyen Arda Turan, bonservisi için 50 kendisi için de 17 milyon euro verildiği iddialarını doğruladı.



Arda Turan'ın hangi Çin kulübünden transfer teklifi aldığı açıklanmazken bu kulübün Luis Felipe Scolari'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Guangzhou Evergrande olduğu öğrenildi. Çin kulübünün sezon başında Arda Turan için Barcelona ile ciddi görüşmeler gerçekleştirdiği ancak hem kulüpten hem de oyuncudan ret cevabı aldığı ifade edildi.



Brezilyalı teknik adamın özellikle istediği futbolcuların başında gelen Arda Turan'ın Barcelona Kulübü tarafından ciddi bir yatırım olarak görülmesi yıldız futbolcunun transferinin gerçekleşmesine engel oldu.



Katalan kulübüyle 33 yaşına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun sözleşmesinin sonuna kadar kulübünde kalmak istediği biliniyor.









Arda Turan'ı duygulandıran klip Arda Turan: Hiç mi kredim yoktu?






#Arda Turan
#Çin
#Guangzhou Evergrande
#Barcelona
8 yıl önce