|

Arda Turan'a büyük destek

Avrupa Şampiyonası'nda oynadığımız iki maçta da eleştirilen Arda Turan'a dünyaca ünlü futbolculardan destek mesajları gelmeye devam ediyor. İspanya maçının bitiş düdüğü ile İspanyol futbolcuların tek tek Arda'yı teselli etmiş ve düzenlenen basın toplantısında Iniesta Arda'ya gösterilen tepkilere üzüldüğünü aktarmıştı.

Yeni Şafak
23:07 - 18/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:30 - 18/06/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Arda Turan İspanya maçında Türk taraftarlardan tepki görmüş ve bu tepkiye İspanyol taraftarlar Arda Turan tezahüratlarıyla cevap vermişti.
Arda Turan İspanya maçında Türk taraftarlardan tepki görmüş ve bu tepkiye İspanyol taraftarlar Arda Turan tezahüratlarıyla cevap vermişti.

İşte Arda Turan'a destek olan futbolcuların mesajları:


Boateng - Milan

Milan'da forma giyen Ganalı futbolcu Kevin-Prince Boateng, Arda Turan için Türkçe 'Adam!!! Büyük oyuncu' diye yazdı.



Volkan Şen - Fenerbahçe

'Sen ülkemizin gururusun, her zaman futboluna, karakterine, duruşuna saygı duyduğum kardeşimsin ve iyi ki bizim kaptanımızsın.
'

Burak Yılmaz - Pekin Guoan

'Sen Türk halkının gururu, bizim büyük kaptanımız, benim de canım kardeşimsin, büyük karaktersin, seni seviyorum'



Selçuk İnan - Galatasaray

'Benim canım kardeşim, sen bu ülkenin gururu ve yetiştirdiğiı en büyük futbolcusun. Her zaman yanındayız. Arda Turanlar kolay olunmuyor. Sen büyük oyuncu ve büyük karaktersin kardeşim.'



Caner Erkin - Inter

'Kaptanımız. Senelerdir hem Avrupa'da hem de Türk Milli Takımı formasını aslan gibi terlettin, Türk milletine nice gururlar yaşattın kardeşim benim. Her zaman yanındayız.
'

Olcay Şahan - Beşiktaş

'Ülkemizi Avrupa'da en iyi yerlerde temsil edip hepimizi gururlandırdın. Yıllardır Milli Takım formasıyla döktüğün terle, hem saha içinde hem saha dışında sergilediğin duruşunla örnek oldun. Her zaman yanındayız Kaptan.
'

Ahmet Çalık - Gençlerbirliği

'Tıpkı kardeşimin olduğu gibi bir çok gencin hayalidir Arda Turan. Yaşattıkların ve inşallah yaşatacakların yeter. Allah seni başımızdan eksik etmesin büyük kaptan...'



İlkay Gündoğan - Manchester City

'Milli takım bugün iyi değildi ama beni tribünler çok daha fazla üzdü - çok yazık! Arda abi, seninle gurur duyuyoruz ve hep arkandayız.'

Ümit Karan

'Sabah'tan Akşam'a kadar Arda Turan'ı eleştirim, yerden yere vurdum, ama hiçkimse onu milli maçta bu şekilde rencide edemez. En ağır yorumu ben yaptım belki de ama o her zaman kardeşim ve bu ülkenin en başarılı oyuncusu. Ona kaptanlık ve abilik yaptığım için gurur duyuyorum....
'

Ozan Tufan - Fenerbahçe

'Bugün anladım ki senin ne kadar iyi bir adam oldugunu durusunu o guzel karakterini bir daha gordum sen bizim gururumuz sen bizim abimizsin sen bizim 10 numaramizsin her zaman yanindayiz iyiki varsin kaptan..
'
#Arda Turan
#Iniesta
#Boateng
#EURO 2016
8 yıl önce