|

Arda Turan resmen Medipol Başakşehir'de

Medipol Başakşehir'in Barcelona'dan 2,5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Arda Turan için imza töreni düzenlendi. Transfer maliyetinin de açıklandığı basın toplantısında milli futbolcu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
10:43 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 18:02 - 15/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Arda Turan Başakşehir'le resmi sözleşme imzaladı.
Arda Turan Başakşehir'le resmi sözleşme imzaladı.

6,5 sezon sonra Süper Lig'e Medipol Başakşehir formasıyla geri dönen milli futbolcu Arda Turan, kendisini turuncu-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imzayı attı.


  • Medipol Başakşehir, Arda Turan bu yıl satıldığı takdirde yüzde 20, gelecek yıl satılırsa yüzde 25 bonservisinden pay alma hakkına sahip. Başakşehir, ligi şampiyonlukla tamamlarsa Barcelona'ya 300 bin euro ödeme yapacak.

Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında Arda'nın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Hayalime ışık tuttular"
  • "Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayalime ışık tuttular, çok mutluyum. Atletico'ya giderken o zamanki günlerimi hatırlatıyor."
Galatasaray'a gönderme
  • (Türkiye'ye dönersem Galatasaray dışında oynamam sözü üzerine) "Hiçbir şey değişmedi. Kulübüm bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleydi. "
"Hocam ne zaman istersen oynarım"
  • "Fizik olarak şu anda hazır değilim. Bana uzun vadede geldiğimi söylediler. Gönlümü rahatlattılar. Hocam ne zaman isterse oynarım. Şampiyonluk yarışı güzel olacak. En büyük adaylarından olacağız."
Fatih Terim sorusu
  • (Fatih Terim'in 'Benim kimseyle derdim yok' açıklaması üzerine) "Benim de kimseyle bir sorunum yok. Herkese başarılar diliyorum. Bu güzel günün keyfini çıkarmak istiyoruz. İnşallah buna müsaade edersiniz."
"Emre Belözoğlu Türkiye'nin en iyi oyuncusudur"
  • "Benim için Emre Belözoğlu her zaman Türkiye'nin en iyi oyuncusuydu. Ben de onlar gibi huzurlu bir futbol ortamında oynayacağım. Başarılı olmamak için hiç bir neden yok. Keyfini alarak yaşamak istiyorum."





#Arda Turan
#Medipol Başakşehir
6 yıl önce