|

Arjantinli futbolcu Fernando Gago futbolu bırakmanın eşiğinde

Arjantin futbolunun yetiştirdiği önemli yıldızlardan bir tanesi olan Fernando Gago, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle kariyeri boyunca sıkıntı yaşamıştı. Boca Juniors'ta forma giyen oyuncu aşil tendonundaki sakatlık sebebiyle kulübünden ayrılmaya karar verdi. Arjantin basını, yıldız ismin futbolu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

Yeni Şafak
22:01 - 7/02/2019 Perşembe
Güncelleme: 22:41 - 7/02/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Fernando Gago, futbol kariyeri boyunca yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü beklenen istikrarı sağlayamamıştı.
Fernando Gago, futbol kariyeri boyunca yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü beklenen istikrarı sağlayamamıştı.

Boca Juniors forması giyen Fernando Gago, aşil tendonundaki sakatlık sebebiyle takımdan ayrılmaya karar verdi.

Güney Amerika basınının önemli gazetelerinden OLE, tecrübeli oyuncu ile ilgili yaptığı özel haberde oyuncunun Boca'dan ayrılacağını ve bu ayrılığın futbolu da kapsadığını ifade etti. Futbol kariyeri boyunca yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istikrarı sağlayamayan Gago'nun büyük bir üzüntü yaşadığı belirtilen haberde yıldız ismin kariyeriyle ilgili radikal kararlar alacağı ve bundan sonrasında futbolun farklı alanlarında gelişim göstereceği ifade edildi.

Fernando Gago, 2007 yılında Boca Juniors'tan 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer olmuştu. O dönem dünyanın en iyi orta sahalarından biri olacağı belirtilen oyuncu yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü beklenen patlamayı yapamamıştı.


#Fernando Gago
#Boca Juniors
5 yıl önce