|

Attila Szalai'den komik itiraf: Takım arkadaşlarım isyan etti

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Attila Szalai, sarı-lacivertli takımda geçirdiği günlerden, iyi performansına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Takım arkadaşlarının kendisine isyan ettiğini söyleyen Macar oyuncu, aldığı transfer teklifleri hakkında da konuştu.

Haber Merkezi
13:23 - 16/10/2021 Cumartesi
Güncelleme: 13:41 - 16/10/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Szalai'nin güncel piyasa değeri 11 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Szalai'nin güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki başarılı oyuncusu Attila Szalai gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. 3 günde bir maç yaptığını belirten Szalai, "Milli Takım ile Dünya Kupası elemelerinde maçlara çıktım. 15 Ağustos'tan bu yana 3 günde bir maçlar oynuyorum, bu yüzden şanslıyım. Çalışmalarıma dikkat ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Annem, maçlardan önce yardım ediyor"

Ailesinin de kendisi gibi sporcu olduğunu söyleyen Attila Szalai, "Babam futbolcu, annem hentbol ve atletizm ile ilgilendi. Annem bana maçlardan önce ne yemem gerektiğini anlatıyor. Nasıl çalışacağımı öğretiyor. Bir sporcu nasıl beslenir, nasıl dinlenir, nasıl çalışır hepsini öğrendim. Futbol, her şeyin olduğu karışık bir spor. O yüzden her detaya dikkat etmek gerekiyor" dedi.

"Ben zayıf bir çocuktum"

Her gün kendini geliştirmenin önemli olduğunu belirten Marcar oyuncu, "Bir kişi günde yüzde 1 gelişebiliyorsa, bu inanılmaz bir fark oluşturacaktır. Ben küçükken zayıf bir çocuktum. Çok fazla çalıştım, düzenli beslendim, iyi dinlendim. Zamanla bir sistem içinde hareket etmeye başlıyorsun zaten" ifadelerini kullandı.

"Özel bir antrenörüm var"

Kendisinin özel bir antrenörle çalıştığını söyleyen Szalai, "Fenerbahçe'nin tesisleri gerçekten inanılmaz, Avrupa'nın elit kategorisinde. 24 saat çalışan bir mutfak var. Menü bir diyetisyen tarafından hazırlanıyor ve her oyuncunun protein, karbonhidrat dengesini sağlaması hedefleniyor. Benim de bana özel bir antrenörüm var. Çalışmalar öncesinde ısınma ve sonrasında rejenerasyon idmanlarını düzenliyor. Ya da güçlenme üzerine çalışıp çalışmayacağımı belirliyor" dedi.

"Büyük takımların izlemesi mutlu ediyor"

Hakkında çıkan transfer iddialarına da yanıt veren 23 yaşındaki oyuncu, "Avrupa'nın büyük takımlarının ilgisi olması çok güzel. Bu beni mutlu ediyor. Fakat tamamen Fenerbahçe'ye odaklandım. Hedeflerimi yerine getirmem lazım. Burada çok mutluyum. Çok önemli bir yere geldim ve kendimi geliştirmeye devam etmeliyim" ifadelerini kullandı.

  • "Takım arkadaşlarım isyan ediyor"
  • Fenerbahçe'de çok güzel bir atmosfer olduğunu belirten Attila Szalai, "Fenerbahçe'de her şey çok güzel. Takım içinde güzel bir uyum var. Birçok oyuncu bana, 'Seni ailemden daha fazla görüyorum' diye isyan ediyor. Günde 7-8 saati birlikte geçiriyoruz" dedi.

#Attila Szalai
#Fenerbahçe
2 yıl önce