|

Rıdvan Dilmen: Hakemliği artık bıraksın

Fenerbahçe'nin evinde Galatasaray ile golsüz berabere kaldığı derbiyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, mücadeleyi 'rezil' olarak yorumlarken, sarı-lacivertlilerin oyunuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Dilmen ayrıca karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın emekliye ayrılması gerektiğini savundu.

Yeni Şafak
21:37 - 17/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:58 - 17/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Rıdvan Dilmen derbiyi yorumladı.
Rıdvan Dilmen derbiyi yorumladı.

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0 sona erdi. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi, "6 puan geridesin, bir kere atağa çık. 20 yıldır yenemiyorlar diyorsun ama sen de şampiyon olamıyorsun" sözleriyle eleştirdi.


NTV Spor yorumcusu Dilmen'in derbiyle ilgili değerlendirmeleri şöyle;


"Gördüğüm en berbat derbilerdendi"
  • "Ntvspor hani bugün evine geri dönüyor ya bu maçtan daha rezil bir maçla dönemezdi. Gerçekten tam bir kör dövüşü. İki kaleci çok iyiydi. İki kalecinin dışında, hakem kötü, oyuncular kör dövüşünde. Galatasaray, Fenerbahçe'nin 19 yıllık geleneğini bozabilirdi. Aykut Kocaman, maç sonu hariç tüm maçı rakibe göre oynadı. Fatih Terim gollere üzülüyordur ama buradan kaybetmeden dönmek önemli. Galatasaray korkmadan, kora kor oynamaya çalıştı. Maçın sonunda sadece saçma bir ofsayt taktiği denediler. Fatih Terim, zamana ve kazanmaya oynadı. Fenerbahçe'den daha çok pozisyon yakaladı. Fenerbahçe ligin ilk yarısında 9 haftada 15 puan almıştı, ikinci yarıda da aynısı oldu. Gördüğüm en berbat derbilerden biriydi. Muslera ve Volkan'ı ayrı tarafa koyuyorum. Taktik savaşı falan yoktu. Fatih Hoca ve oyuncularını yürekli oyunundan ötürü tebrik etmeliyiz?"
"Sen de şampiyon olamıyorsun"
  • "Fenerbahçe'nin şu andaki 3 santrforu, tarihinin en kötü 10 santrforu arasına girer. 6 puan geridesin, bir kere atağa çık. '20 yıldır yenemiyorlar' diyorsun ama sen de şampiyon olamıyorsun."
"Artık emekliye ayrılsın"
  • "Hakem Bülent Yıldırım ise berbat bir maç yönetti. Sen ben de bu maçı bu kadar yönetirdik zaten. Hoca hakikatten artık emekliye ayrılsın. Oyun zaten berbattı, hakem de işin tuzu biberi oldu."

#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce