|

Aslan Boateng!

Sarı-kırmızılı kulübün Boateng için nabız yokladığına dikkat çekilen haberde, Amerikan New York Red Bulls'un da istediği 28 yaşındaki orta saha oyuncunu Schalke’nin sezon sonunda elden çıkarmayı planladığı bilgisi verildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/05/2015 Pazar
Güncelleme: 08:01 - 3/05/2015 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray'da mevcut yönetim, seçim sonrasında gelecek yeni yönetimin işini kolaylaştırmak adına transfer görüşmelerini sürdürürken, sarı-kırmızılıların adı Avrupa transfer piyasasında manşetlerinde yer alıyor. İtalyan basınının yüksek tirajlı gazetesi La Gazzetta dello Sport, sarı-kırmızılı kulübün Schalke forması giyen Kevin Prince Boateng için zemin yokladığı yönünde bir habere imza attı. Haberde, Galatasaray'ın ilgisinin ne boyutta olduğu ve teklif yapılıp yapılmadığı ile ilgili ise bilgi verilmedi. Almanya'ya gitmeden önce Milan forması giyen Ganalı oyuncunun, sezon sonunda ayrılığı düşündüğü ve planlarının arasında İtalya olmadığı vurgulandı. 1987 doğumlu orta saha oyuncusunun peşinde, büyük yatırımlarla dünyada ses getirmeye çalışan Amerika Ligi MSL'in iddialı takımların New York Red Bulls'un da istediği kaydedildi. Schalke'nin de sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek 28 yaşındaki futbolcuyu bu yaz elinden çıkarmayı planladığı ve 7 milyon Euro civarında bir bedelle ayrılığın gerçekleşebileceği iddia edildi. Bu sezon Schalke'de 23 mücadelede sahaya çıkan Boateng, ağları sarsmayı başaramazken, 3 asist yaptı.



Tökezlemiş takımı ayağa kaldırdık


Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, göreve devam etmeyi aklından geçirmediğini belirterek, “Galatasaray Başkanlığı'nı özlemeyeceğim çünkü ben her yerde çok başkanlık yaptım" dedi. Mevcut başkan yardımcısı Dursun Özbek'i desteklediğini belirterk, “Çalıştığım bildiğim isimlerin arkasındayım. Onu tanıyorum. Kulübün idari ve mali yapısı hakkında söz sahibi olmuştur. Fazla zorlanacağını zannetmiyorum” diye konuştu. Takımın durumundan memnun olduğunu belirten Yarsuvat, "Şampiyonluk yolunda gidiyoruz. Ayağı tökezlemiş olan bir takımı sadece morallerini yükselterek bu seviyeye getirdik" diye konuştu.


#Galatasaray
#Duygun Yarsuvat
#transfer
#Boateng
9 yıl önce