|

Atiba: MLS'ten ilgilenen takımlar oldu

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson verdiği röportajda MLS takımlarının kendisiyle ilgilendiğini ancak ciddi bir teklifin kulübe ulaşmadığını ifade etti. Tecrübeli isim ayrıca futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini de sözlerine ekledi.

Yeni Şafak
09:18 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:34 - 15/10/2018 Pazartesi
DHA
Atiba Beşiktaş'ta 6. sezonunu geçiriyor.
Atiba Beşiktaş'ta 6. sezonunu geçiriyor.

Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, 1 yıl aradan sonra Kanada Milli takımının kadrosuna dahil edildi. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kanada basınına birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Sezon sonunda kendisini iyi hissetmesi halinde bir sezon daha futbol oynayabileceğini belirten Atiba, kariyeriyle alakalı şunları kaydetti:

"Bir yıl daha oynayabilirim"
  • Aklımda her zaman bir sezon daha oynamak var. Eğer Türkiye'de sezon sonu kendimi iyi hissedersem bir yıl daha oynayabilirim. Fakat birkaç ötesini yıl şimdilik düşünmüyorum. Şu anda oynadığım futbolla ilgileniyorum. Gelecek yaz ne olacak göreceğiz
"MLS'ten ilgilenenler oldu"
  • MLS ile ilgili her zaman bir ihtimal vardır. MLS takımlarından ilgilenenler oldu ancak bunlar ciddi teklifler değildi. Dürüst olmak gerekirse Türkiye'de Beşiktaş'la biraz daha zamanım var. Bana çok şey kattılar. Türkiye benim gerçekten ikinci evim gibi oldu. Aklımda kariyerimi burada noktalamak gibi düşünce de var. Türkiye harika bir yer ve harika bir kültüre sahip. Üç oğlum burada dünyaya geldi. Eşim ise burayı gerçekten çok seviyor ve ayrılmak istemiyor. Türkiye bizim evimiz.
#Atiba Hutchinson
#Beşiktaş
5 yıl önce