|

Awaziem'in büyük talihsizliği: Böylesi az görülür

Süper Lig'in 8. haftasında İttifak Holding Konyaspor sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin son dakikaları nefes keserken, Alanyaspor forması giyen Awaziem çok büyük bir talihsizlik yaşadı.

Haber Merkezi
15:31 - 2/10/2021 Cumartesi
Güncelleme: 15:44 - 2/10/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Görüntü beINSPORTS'tan alınmıştır.
Görüntü beINSPORTS'tan alınmıştır.

Süper Lig'in 8. haftasında İttifak Holding Konyaspor sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Konyaspor'un golünü 87. dakikada Chidozie Awaziem kendi kalesine attı. Alanyaspor'un golünü ise 49. dakikada Fatih Aksoy kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından her iki takımda puanını 14'e yükseltti. Milli aradan sonra Konyaspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Alanyaspor ise sahasında Kayserispor ile karşılaşacak.

Awaziem'in büyük talihsizliği

Karşılaşma Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle devam ettiği sırada Awaziem, ceza sahası kenarında kendisine faul yapıldığı düşüncesiyle topa elle dokundu. Hakem Mert Güzenge, Konyaspor lehine endirekt vuruş kararını verdi.

Kullanılan atışta, Alanyaspor forması giyen Awaziem ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Awaziem'in kendi kalesine attığı gol
#Alanyaspor
#Konyaspor
#​Awaziem
3 yıl önce