|

Ayhan Akman: Arda'yı sezon başında alamadık

Galatasaray'ın eski antrenörlerinden Ayhan Akman, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Akman, Başakşehir'e imza atan Arda Turan'ın sezon başında gündemlerine geldiğini ancak maddi olarak meblağların yüksek olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
19:02 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 19:19 - 22/01/2018 Pazartesi
Diğer
Ayhan Akman.
Ayhan Akman.

Ayhan Akman, TRT Spor'da Galatasaray gündemine dair açıklamalarda bulundu. Akman, sarı kırmızılılardaki kariyeriyle ilgili olarak Tudor'la yaşananları anlatırken Arda Turan transferine dair de ilk kez konuştu.

İşte Ayhan Akman'ın açıklamalardan öne çıkanlar;
  • "Ben Tudor'un 3'lü defans kurgusu anlayışına katılmadığımı kendisine söyledim. Galatasaray'da öyle bir atmosfer oluşturuldu ki, bu işi götüremeyecek havası oluştu. Fatih hoca gündeme getirildi. Galatasaray'ın tarihine baktığımızda en büyük başarılar Fatih Terim ile kazanılmış. Bu normaldi, rüzgar yönetenleri o noktaya götürdü. Arda Turan ismi sezon başında geçti. Yüksek meblağlar vardı maddi olarak. Bana sorulduğunda, Galatasaray'ın Arda'ya ihtiyacı olduğunu söyledim. Arda'nın adamlığına ve karakterine inandığım için, başarılı olacağına inandığım için pozitif baktım.
"Çalışmadığım dönemin parasını almam"
  • "Sezon sonuna kadar alacaklarımın ödenmesi şeklinde bir teklif oldu, ben de çalıştıklarımın ödenmesinin yeterli olduğunu söyledim. Galatasaray bizim evimiz, kulübümüz. Ben çalışmadığım dönemin parasını Galatasaray'dan almam."

#Ayhan Akman
#Galatasaray
#Arda Turan
6 yıl önce