|

Aykut Kocaman'dan futbolcularına Beşiktaş uyarısı

Süper Lig'de pazar günü Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularından siyah-beyazlıların Bayern Münih karşısında aldığı farklı mağlubiyeti ölçü olarak almamalarını istedi.

Yeni Şafak
11:23 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:53 - 22/02/2018 Perşembe
Diğer
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe topladığı 44 puanla 3. sırada yer alıyor.
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe topladığı 44 puanla 3. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman futbolcularını hem taktik hem de mental anlamda Beşiktaş maçına hazırlamaya çalışıyor.

Kocaman’ın dünkü idmandaki gündeminin, Bayern Münih’in Beşiktaş’ı 5-0 yendiği Şampiyonlar Ligi maçı olduğu belirtildi.

"Beşiktaş şu anda daha tehlikeli"

Fanatik'te yer alan habere göre öğrencilerine bu karşılaşmayla ilgili konuşma yapan deneyimli teknik adam, “Bu maçı sakın ölçü olarak almayın. Avrupa’da yara alan Beşiktaş şu anda daha tehlikeli. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız. Avrupa’da şansları neredeyse kalmadığı için artık lige daha fazla önem verecekler ve taraftar desteğini arkalarına alarak bizi yenmeye çalışacaklar” diye konuştu.

"Eksikleri Beşiktaş'ın kalitesinden bir şey götürmez"

Aykut Kocaman, derbide rakibin eksikleri olduğunu hatırlatarak, “Cezalı olan Pepe ve Talisca çok önemli oyuncular. Ancak onların oynamayacak olması, Beşiktaş’ın kalitesinden bir şey götürmez. Bunu unutmayın. 90 dakika boyunca disiplini bozmadan, taktiğimize bağlı kalarak oynayarak istediğimiz sonucu almalıyız” dedi.

Kocaman son olarak ligde çok kritik bir döneme girildiğini ve yedek kalan kimsenin küsme lüksü olmadığını söyledi.

#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
6 yıl önce