|

Babel’e yıllık 3 milyon euro

Beşiktaş yönetimi, takımdan ayrılacağı söylentileri bulunan Hollandalı oyuncusuna yıllık 3 milyon Euro’dan 3 yıllık yeni sözleşme teklif etti. 31 yaşındaki oyuncunun vereceği cevabın beklendiği belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/07/2018 Salı
Güncelleme: 04:27 - 17/07/2018 Salı
Yeni Şafak
Ryan Babel adı takımdan ayrılacağı söylentileri bulunan isimler arasında yer alıyor.
Ryan Babel adı takımdan ayrılacağı söylentileri bulunan isimler arasında yer alıyor.

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi kadroya katılacak isimler kadar kimlerin ayrılacağı da merak edilen ediliyor. Siyah-beyazlıların Hollandalı yıldızı Ryan Babel de adı takımdan ayrılacağı söylentileri bulunan isimler arasında yer alıyor. 31 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş’la 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, Brezilya ekibi Flamengo’nun Babel’in en ciddi talipleri arasında olduğu biliniyor. Siyah-beyazlılara en son 6 milyon Euro’luk teklif sunan Brezilya ekibinin bu talebi Beşiktaş yönetimi tarafından geri çevrilmişti. Hollandalı oyuncunun da tercihinin Beşiktaş’ta kalmaktan yana kullandığı ifade edildi. Yönetimin, teknik direktör Şenol Güneş’le de yaptığı değerlendirme sonrasında Babel’in kadroda tutulması yönünde karar verdiği, hatta tecrübeli oyuncuya 3 yıllık yeni sözleşme önerildiği de ifade edildi.

2.1 MİLYON EURO KAZANIYOR

Ryan Babel’i kadrosunda tutmak için girişimlerine başlayan siyah-beyazlıların, sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyla bir araya geldiği ve 3 yıllık yeni sözleşme önerisinde bulunduğu öğrenildi. 2021’de tamamlanacak yeni sözleşmeye göre Hollandalı oyuncu, yıllık 3 milyon Euro ücret alacak. 31 yaşındaki futbolcu mevcut anlaşması karşılığında yıllık 2.1 milyon Euro kazanıyor. Babel, söz konusu teklife yanıtını kısa süre içinde yönetime iletecek.


Final kesmez şampiyonluk

Beşiktaş’ın Şilili oyuncusu Garry Medel, Avusturya kampında iddialı açıklamalarda bulundu. Yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şilili oyuncu, “3 hazırlık maçı oynadık. Daha iyi seviyeye çıkmamız lazım. Önümüzde UEFA Avrupa Ligi ön elemesi var. Gruplara kalmak istiyoruz. Takım içi ortam çok keyifli. İdmanlardan çok keyif alıyoruz. Avrupa Ligi’nde ön elemeyi geçtikten sonra bir şeyler söyleyebiliriz. Hedef final değil, şampiyonluk” dedi.

#Beşiktaş
#Transfer
6 yıl önce