|

Bacary Sagna Türkiye'den teklif aldığını açıkladı

Devre arası transfer döneminde sürpriz bir şekilde Benevento'nun yolunu tutan Fransız futbolcu Bacary Sagna'yı Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor'un da istediği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
17:00 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:20 - 22/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
34 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu 56 kez Fransa Milli Takımı formasını giydi.
34 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu 56 kez Fransa Milli Takımı formasını giydi.

Geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle serbest oyuncu statüsünde olan ve geçtiğimiz haftalarda Benevento ile imzalayan Bacary Sagna, Fransız basınına konuştu.

Oyuncu Türkiye'den Bursaspor, Galatasaray ve Beşiktaş'a da gelme şansının olduğunu belirterek tercihinin Londra'da kalmak olduğunu ve bu nedenle çoğu teklifi geri çevirdiğini söyledi.

L'Equipe'e konuşan Sagna, İngiliz ekiplerinin kendisine olan ilgisinin somut bir adıma dönüşmediğini ifade ederek şunları kaydetti:
  • Arsenal ile antrenmana çıkabilirdim ama Arsene Wenger'in bir röportajını okumuştum, takımda çok fazla oyuncu olduğundan söz ediyordu. Bu nedenle teklifi nazikçe geri çevirdim. Hem Arsenal'de çok fazla süre alamayan Debuchy oradayken bu şartlarda imza atmak saygısızca olurdu.

West Ham, Crystal Palace, Galatasaray, Bursaspor ve Beşiktaş'la da imzalama şansının olduğunu söyleyen Sagna, İngiltere'de kalmak için Türkiye'yi düşünmediğini söyledi.

Fransız futbolcu İngiliz takımlarının -Leicester City dışında- teklifini somutlaştırmadığı için İtalya'ya gittiğini sözlerine ekledi.


#Bacary Sagna
#Benevento
6 yıl önce