|

Balıkesirspor'da Sözeri dönemi

Balıkesirspor'un yeni teknik direktörü Erkan Sözeri, kırmızı-beyazlı kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Mehmet Şimşek, Bülent Ataman, Yasin Kurt, Mustafa Döngel ve Muhammet Yılmaz'ın yapacağı açıklandı.

Yeni Şafak
16:25 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:28 - 15/06/2015 Pazartesi
DHA

Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı ve Basın Sözcüsü Cengiz Güneş'in de katıldığı törende konuşan Erkan Sözeri, çok sayıda takımdan teklif almasına rağmen Balıkesirspor'u seçtiğini belirtti, "Yeniden ait olduğu yere, yani Süper Lig'e dönmek istediği için Balıkesirspor'u tercih ettim. Bu hedefe oynayacak ortamı, enerjiyi, sinerjiyi hissediyorum" dedi. Tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Mehmet Şimşek, Bülent Ataman, Yasin Kurt, Mustafa Döngel ve Muhammet Yılmaz'ın yapacağı açıklandı.


Yönetimin transfer konusunda kendisine tam yetki verdiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Bu ağır sorumluluğun bilincinde, oyuncu seçiminde çok hassas olacağız. Bu camiaya yakışan, forması için sonuna kadar savaşan, agresif, mücadeleci oyuncular alacağız" ifadesini kullandı.



PTT 1'inci Ligi'nde Orduspor'u çalıştırdığı dönemde Balıkesir'e geldiğini ve taraftarına hayran kaldığını belirten Sözeri, "Süper Lig'de son haftalarda taraftarların maçlara ilgi göstermediğini gözlemledim. Başarı için taraftarın desteği çok önemli. Bu desteği vereceklerine inanıyorum. Başarı için tüm kentin bütünleşmesi gerekiyor" dedi.


#erkan sözeri
#balıkesirspor
#sözleşme
9 yıl önce