|

'Barbolini ile gelecek iki yılı planlıyoruz'

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, A Milli Bayan Takımı ile ilgili gelecek iki yılın planlamasını yaptıklarını söyledi.

Yeni Şafak
14:10 - 28/12/2014 Pazar
Güncelleme: 12:12 - 28/12/2014 Pazar
AA

Mutlugil, yaptığı açıklamada, medyada, A Milli Bayan Takımı Antrenörü Massimo Barbolini ile yollarını ayırdıkları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Barbolini ile gelecek iki yılı planlıyoruz. A Milli Bayan Takımı için gelecek iki yıl çok önemli" dedi.


2015'te yapılacak organizasyonlarda başarı elde etmek ve aynı zamanda toplanacak puanlarla 2016 Rio Olimpiyatları elemelerinin geçilmesi anlamında, kendilerini zorlu iki yılın beklediğini aktaran Mutlugil, "Son haftalarda Barbolini ile yaptığımız toplantılarda, bunları konuşup, planlamalar yapıyoruz. Geçen yıldan itibaren 23 yaş altı kadromuzla ilgili ileriye dönük yatırımlar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.


Gelecek düzenlenecek 23 Yaş Altı Bayanlar Dünya Şampiyonası'nı da bu nedenle Türkiye'ye aldırdıklarını anlatan Mutlugil, "Hepsinin bir planlaması var. Buradan yetişecek oyuncuları, A Milli Takım'da ihtiyaç olan noktalara takviye olarak kullanacağız" diye konuştu.

#Barbolini
#Özkan Mutlugil
#A Milli Bayan Takımı
#2016 Rio Olimpiyatları
9 yıl önce