|

Başakşehir İranlı yıldızı istiyor

Süper Lig'de lider durumda olan Medipol Başakşehir devre arasında yapacağı transferler için şimdiden kolları sıvadı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarına başlayan Başakşehir, İran Milli Takımı'nın yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
13:33 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:51 - 14/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
İranlı futbolcu Karim Ansarifard, Panionios formasıyla 9 resmi maçta 3 gol attı, 2 de asist yaptı.
İranlı futbolcu Karim Ansarifard, Panionios formasıyla 9 resmi maçta 3 gol attı, 2 de asist yaptı.

Süper Lig'de lider durumda olan Başakşehir, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda devre arasında kadrosunu güçlendirecek.



İstanbul ekibinde teknik direktör Abdullah Avcı'nın, bir yardımcısına geçtiğimiz hafta oynanan PAOK-Panionis maçını izlettirdiği belirtildi. Fanatik'in haberine göre; Tecrübeli hocanın hedefinde Panionis'in 26 yaşındaki forveti Karim Ansarifard'ın olduğu ifade edilirken bu karşılaşmada takımının galibiyet golünü atan İranlı forvetin tam not aldığı belirtildi.



Yunanistan'da liglere ara verilmesi ve ne zaman başlayacağının henüz açıklanmaması nedeniyle mutsuz olduğu kaydedilen 1.86'lık forvetin de İstanbul ekibine sıcak baktığı konuşuluyor.





Kerim Frei da listede


Başakşehir'in gündemindeki bir diğer oyuncu ise Kerim Frei. Beşiktaş'ta istediği forma şansını bulamayan genç kanat oyuncusu için teknik direktör Abdullah Avcı çok ısrarcı. Visca'nın gidebileceğini göz önünde bulunduran Avcı, Kerim'i B planı olarak düşünüyor. Önümüzdeki günlerde temaslar başlayacak.









#Karim Ansarifard
#Başakşehir
#İran
7 yıl önce