|

Başakşehir maçına yetişebilir!

FIFA'nın Kevin Grosskreutz transferiyle ilgili Galatasaray'dan savunma istemesi 'Alman futbolcu yakında oynar' şeklinde yorumlandı. Alman yıldızın 7. haftada oynanacak Başakşehir karşılaşmasına yetişeceği iddia edildi.

Yeni Şafak
13:16 - 12/09/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:21 - 12/09/2015 Cumartesi
Diğer

Aslan, son güne bıraktığı Kevin Grosskreutz transferini büyük hata yaparak tamamlayamamıştı. Bu olay sonrası hukuk mücadelesine girişen Galatasaray yönetimi, önce Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüştü. Başkan Yıldırım Demirören'den tam destek alındıktan sonra rota FIFA'ya kırıldı.



Fotomaç'ın haberine göre, Galatasaray'a taviz vermeyeceği söylenen FIFA'nın konuyu Disiplin Kurulu'nda görüşeceğini söylemesi umut ışıklarını artırdı. Kurul bu hafta Kevin Grosskreutz dosyasını görüşecek. Ardından Tahkim Kurulu'nda konunun karara bağlanması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar FIFA'nın Aslan'a savunma için randevu vermesini olumlu bir gelişme olarak yorumladı.



Göz yaşı dökmüştü

Cimbom, Tahkim Kurulu'nun kararı bozacağını ve Kevin Grosskreutz'un 'geçici lisansla' futbol oynamasına izin vermesini bekliyor. Bu hukuki işlemlerin en fazla 1 ay sürmesi ön görülüyor. Her şeyin Galatasaray'ın arzuladığı gibi gitmesi halinde Grosskreutz'un 7. haftada oynanacak Başakşehir karşılaşmasına yetişeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı taraftarlar da forma giyemediği için göz yaşı döktüğü fotoğrafı İnstagram'da paylaşan Alman yıldızlarını sabırsızlıkla bekliyor.


#galatasaray
#Kevin Grosskreutz
#fıfa
9 yıl önce