|

Batuhan Karadeniz yeniden Süper Lig'e dönüyor

Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli takımların formasını giyen Batuhan Karadeniz, yeniden Süper Lig'e transfer oluyor. Alanyaspor ve Hatayspor'un dışında TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da Batuhan Karadeniz için kolları sıvadı.

Haber Merkezi
15:22 - 14/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 15:37 - 14/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.
Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

Geçtiğimiz sezon 2. Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon'da fırtınalar estiren Batuhan Karadeniz, Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekti. 30 yaşındaki golcü oyuncu için hem Süper Lig'den hem de TFF 1. Lig'den teklifler var.

Alanyaspor, Hatayspor ve Bursaspor Batuhan Karadeniz'in peşinde

Fanatik'in haberine göre Alanyaspor ve Hatayspor, TFF'nin koyduğu yabancı sınırından dolayı golcü oyuncu Batuhan Karadeniz'i kadrosuna katmak istiyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ise 30 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katarak yeniden Süper Lig'e yükselmenin planlarını yapıyor.

  • Batuhan Karadeniz 38 maçta, 30 gol ve8 asistle oynadı
  • 2022 yılında sözleşmesi sona erecek oyuncu için Hekimoğlu Trabzon 2 milyon TL bonservis istiyor. Bu rakamın ödenmesi durumunda oyuncu yeni takımına transfer olacak. Geride bıraktığımız sezon 38 karşılaşmada forma giyen Batuhan Karadeniz, 30 gol ve 8 asistle oynadı.

#Batuhan Karadeniz
#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Alanyaspor
#hatayspor
#Bursaspor
3 yıl önce