|

'Benden hızlı olduğu iddialarına gülüyorum'

Efsane atlet Usain Bolt, Arsenal'de forma giyen Hector Bellerin'in kendisinden daha hızlı olduğu iddiaları için ''sadece gülüyorum'' yanıtını verdi.

Yeni Şafak
13:59 - 27/03/2016 الأحد
Güncelleme: 14:03 - 27/03/2016 الأحد
Yeni Şafak

Arsenal'in 21 yaşındaki İspanyol sağ beki Hector Bellerin'in hızı Avrupa basının gündem maddelerinden biri haline geldi. Özellikle geçen sezon oynanan Manchester United-Arsenal maçında attığı deparla gündeme oturan genç futbolcunun 40 metreyi Usain Bolt'tan hızlı koştuğu hesaplanmıştı.





BBC'nin yaptığı haberde 40 metreyi 4.41 saniyede koştuğu belirtilen Bellerin'in, Bolt'un Berlin'de 100 metre dünya rekoru kırdığı koşusundaki ilk 40 metreden daha hızlı olduğu iddia edilmişti.





Genç futbolcu ise Bolt'un dünyanın en hızlı adamı olduğunu söyleyerek olaya gerçekçi yaklaştı. Bellerin, ''O bir sprinter, elbette dünyanın en hızlı adamı. Ondan daha hızlı olduğumu söyleyen insanlar var ancak durumumuz farklı. Ayağınızda top varken koşturmakla, sprint yarışlarına katılmak tamamen farklı şeyler.'' dedi.





Bolt iddialara gülüyor

6 Olimpiyat altını bulunan ve tarihteki en iyi sprinter olduğu iddia edilen Usain Bolt ise bu ilginç karşılaştırmayı, kendine has tarzıyla yorumladı. Jamaikalı atlet, ''Bu hikayeler beni sadece güldürüyor. Futbolcular 10-20 metrelik mesafelerde oldukça hızlı, bunun için antrenman yapıyorlar. Ben ise 100 ve 200 metrede hızlı olmak için çalışıyorum. Arada büyük fark var.'' dedi.






#Usain Bolt
#Bellerin
٪d سنوات قبل