|

Benfica-Fenerbahçe maçı şifreli yayınlanacak

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak. Saat 22.00'de başlayacak olan kritik mücadeleyi beIN Sports'tan şifreli olarak izleyebileceksiniz. Benfica-Fenerbahçe maçını bazı Avrupa kanalları ise şifresiz olarak ekranlara getirecek. Futbolseverler bu kritik karşılaşmayı haberimizden 3 boyutlu olarak da takip edebilecek.

Yeni Şafak
16:31 - 7/08/2018 Salı
Güncelleme: 17:27 - 7/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Benfica-Fenerbahçe maçının canlı anlatımı yenisafak.com'da.
Benfica-Fenerbahçe maçının canlı anlatımı yenisafak.com'da.

Benfica-Fenerbahçe maçı saat 22.00'de başlayacak. Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçını beIN Sports şifreli olarak yayınlayacak. Benfica-Fenerbahçe maçını haberimizden 3 boyutlu olarak takip edebilirsiniz. Öte yandan bazı Avrupa kanalları Portekiz'de oynanacak Benfica-Fenerbahçe maçını şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Benfica-Fenerbahçe maçının şifresiz veren kanalların listesi;
  • İDMAN TV - AZ TV - SIC PORTUGAL - SPORT 2
Benfica-Fenerbahçe maçının 3 boyutlu canlı izlemek için;
Fenerbahçe, Benfica maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında, yarın Sport Lisboa e Benfica Stadyumu’nda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen çalışma koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Cocu: Turu geçen taraf olmak istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu ve Brezilyalı futbolcu Giuliano, sarı lacivertli kulübün yarın Benfica ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Phillip Cocu, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylerken, "Sezon öncesi kampının 6'ncı haftasındayız, artık lig başlıyor, gerçek mücadele başlıyor. Benfica ile oynayacağız, çok kalteli bir takımla karşılaşacağız, onlara çok saygı duyuyoruz ama kendimize de inanıyoruz. Çok iyi bir sezon öncesi kampı geçirdik, böyle bir maça çıkacağımız için mutluyuz. İyi bir mücadele olacağını düşünüyorum, biz de iyi bir skor almak için mücadele edeceğiz. İkinci maçta kendi taraftarımız önünde turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi.


"Kalitemize inanıyoruz"

Benfica maçına hazır olduklarını vurgulayan Hollandalı teknik adam, "Yarın oynayacağımız maça hazırız, çok maç yaptık hazırlık döneminde. Maçlara ihtiyacınız vardır kendi felsefenizi yerleştirmek ve oyununuzu geliştirmek için. Maçlarımıza devam ederek yola devam edeceğiz. Oyuncu anlamında büyük bir değişiklik olmadı. Ama yeni bir teknik direktör var, yeni bir antrenman tarzı, yeni bir oyun tarzı var. Oyuncularımdan mutluyum. Son maçlarda nasıl bir niyetle sahada olduğumuzu gösterdik, Avrupa'da oynuyorsanız kolay takım yoktur. Her maç maksimumunuzu vermelisiniz, turu geçmek istiyorsanız. Biz de bunu istiyoruz. Her rakibe saygı duyuyoruz ama bunun adı korku değil. Kalitemize inanıyoruz ve son dakikaya kadar iyi bir sonuç almak için mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin play-off turu rakibi belli oldu
Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Portekiz ekibi Benfica ile eşleşen Fenerbahçe, turu geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi play-off turunda PAOK-Sparta Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak ve ilk maçı İstanbul’da oynayacak.UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde play-off eşleşmelerinin kura çekimi bugün İsviçre’nin Nyon kentinde yapıldı.Buna göre Fenerbahçe; Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda eşleştiği Portekiz ekibi Benfica’yı elemesi halinde play-off turunda PAOK-Sparta Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maç Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Benfica'nın gol makinesi Fenerbahçe maçında yok

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, golcü oyuncusu Jonas'ın Fenerbahçe maçında kadroda olmayacağını açıkladı. Brezilyalı yıldız geçen sezon Benfica formasıyla çıktığı 41 resmi maçta 37 gol atma başarısı göstermişti. 34 yaşındaki Jonas'ın 5 milyon euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan takımı Al Nassr'a transfer olması bekleniyor. Oyuncunun da Arap ekibinden yıllık 5,2 milyon euro alacağı ifade ediliyor

Benfica-Fenerbahçe maçının 3 boyutlu canlı izlemek için;

#Fenerbahçe
#Benfica
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce