|

'Beni yuhaladılar ama Antalya insanını seviyorum'

653. Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı, Kumluca ilçesinde 16. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve iki gün süren yağlı güreşleri sonrası, Av. Mehmet Eren'in daveti üzerine Korkuteli'ne uğradı.

Yeni Şafak
10:01 - 7/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 07:05 - 7/05/2015 Perşembe
IHA

Fatih Atlı, beraberindeki Hocası Bayram Ertan, Pehlivankar Kemal Şahin, Yücel Yazırı ve Oğun Salur ile birlikte Av. Mehmet Eren'i ziyaret etti. Av. Mehmet Eren, Başpehlivan Atlı ve ekibi ile yemekte bir araya geldi.



Yemekte basın mensuplarına konuşan 653. Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı, “Kırkpınar'da tek bir amacım var. İnşallah bu kemeri iki yıl daha kazanıp kemerin sahibi olarak Samsun'a gelmek ve bu kemeri Samsun'a hediye etmektir. Ben Antalya insanını seviyorum. Dün beni sahada yuhalamalarına karşı ben hiçbir şey demedim. Biz güreş camiası olarak, güreşçiler, sporcular, ağalar, hakemler, seyirciler olarak bir bütünüz. Hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz. Ben Korkuteli'de düzenlenen Altın Kiraz güreşlerini, Elmalı'daki düzenlenen Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'ni çok seviyorum. Yayla insanını da seviyorum. İnşallah Tarihi Kırkpınar'da 2 kez daha başpehlivan olup memleketimize altın kemeri ebedi olarak getirmek istiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı buna göre yapacağız. Dünkü güreş ilk güreş olduğu için tam kendimi veremedim ve altın puanla kaybederek ikinci oldum" dedi.

#kırkpınar yağlı güreşleri
#kumluca yağlı güreşleri
#fatih atlı
#başpehlivan
9 yıl önce