|

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde olduğu iddia edilen isimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
09:28 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:54 - 23/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Fatih Terim.
Fatih Terim.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kulübün transfer gündeminde olduğu öne sürülen 5 futbolcuyla ilgili konuştu.

Instagram TV'ye değerlendirmelerde bulunan Fatih Terim, taraftarların kulüpten yapılacak açıklamalara itibar etmesi gerektiğini söyleyerek şunları ifade etti:

  • Bu arada açıkçası benim de hoşuma giden isimler yazılıyor basında, sosyal medyada. Ah keşke olsa da, hemen alabilsek. Bir defa, şampiyon olmuş mevcut kadromuzu korumak istiyoruz. Koruyabilirsek. Bu arada yabancı sayısına baktığınız zaman, zaten çok fazla alma şansımızın olmadığını göreceksiniz. Bunları hesap ederken, taraftar, hesap etmez ister. Ben de istiyorum bazen. Açıkçası bir şey söyleyeyim, kızlar diyor ki, 'Baba, bunu alıyormuşsunuz' vallahi diyorum benim haberim yok. Düşünün, o duruma gelmişiz. Milik var, Imbula var, Bennacer, Nuri Şahin, Bacca gibi isimleri uyduranlara selam ediyorum. Gönül onları da almak ister, hatta daha iyilerini de ama koşullarımız belli. Lütfen biraz insaflı olun Allah aşkına.

#Galatasaray
#Fatih Terim
6 yıl önce