|

Beşiktaş Karius'u 2 yıllığına kadrosuna katıyor

Beşiktaş Kulübü, Liverpool'un yedek kalecisi Karius'u kadrosuna katıyor. Alman kaleci için İngiliz kulübüyle büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlılar 25 yaşındaki file bekçisiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yeni Şafak
16:13 - 20/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:29 - 20/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Karius, Allison Becker'in transferi sonrasında Liverpool'da yedek kaleci durumuna düşmüştü.
Karius, Allison Becker'in transferi sonrasında Liverpool'da yedek kaleci durumuna düşmüştü.

Beşiktaş, Allison Becker'i kadrosuna katan Liverpool'dan yedek kaleci Karius'u transfer ediyor. İngiliz kulübü ile büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlıların 25 yaşındaki file bekçisiyle 2 yıllık kiralık anlaşması yapması bekleniyor.

Konuyla ilgili tecrübeli gazeteci İbrahim Seten de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karius’un kiralama bedeli ile ilgili detayları paylaştı. Seten, oyuncunun 2 yıllığına kiralanacağını ve bunun için Liverpool'a 2 milyon euro ödeneceğini oyuncuya ise yıllık 1.4 milyon euro verileceğini açıkladı.

  • Karius, geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla 19 Premier Lig maçına çıkmıştı. Alman kaleci bu maçların 10'unda kalesini gole kapamıştı. 25 yaşındaki file bekçisi Şampiyonlar Ligi finalinde ise Real Madrid'den talihsiz goller yemiş ve Avrupa basınında gündem haline gelmişti.



#Beşiktaş
#Karius
#Liverpool
6 yıl önce