|

Beşiktaş'a Falcao için transfer mesajı

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Bu kapsamda kadrosunu takviye etmek için çalışmalarını yürüten Beşiktaş, Gomez'in takımdan ayrılma olasılığına karşı gündemine ilk olarak Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'yu almıştı. Oyuncunun transferi için temaslara başladığı iddia edilen siyah beyazlılar için ilk açıklama Fransa'dan geldi.

Yeni Şafak
21:34 - 15/05/2016 Pazar
Güncelleme: 19:36 - 15/05/2016 Pazar
Yeni Şafak
Radamel Falcao (Kolombiya)
Radamel Falcao (Kolombiya)

Son iki sezonu Manchester United ve Chelsea'de kiralık olarak geçiren Radamel Falcao'nun geleceği ile ilgili Monaco kulübü Asbaşkanı Vadim Vasilyev açıklamalarda bulundu.




Kolombiyalı yıldızın transfer kararının henüz verilmediğini belirten Vasilyev, oyuncu için teklifler olduğunu doğruladı. Falcao'nun menajeriyle beraber Monaco'ya gelmesinin beklendiğini aktaran tecrübeli yönetici Falcao transferi için şu ifadeleri kullandı.



  • Radamel Falcao bizim futbolcumuz. Kulübümüzle sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Oyuncumuz için elimize gelen bazı teklifler var. Falcao'nun menajeriyle birlikte Monaco'ya gelmesini bekliyoruz. Falcao ayrılmak isterse teklfileri değerlendirebiliriz. Ancak durum henüz netleşmedi.



#Falcao
#Monaco
#Beşiktaş
8 yıl önce