|

Chicharito Beşiktaş'a olumlu bakıyor

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı Meksikalı forvet oyuncusu Javier Hernandez'in, siyah-beyazlı takımdan gelen teklife olumlu baktığı ifade edildi.

Yeni Şafak
12:53 - 21/01/2018 Pazar
Güncelleme: 13:04 - 21/01/2018 Pazar
Diğer
Javier Hernandez bu sezon ligde çıktığı 18 maçta 5 gol kaydetti.
Javier Hernandez bu sezon ligde çıktığı 18 maçta 5 gol kaydetti.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu doğrultuda Londra'da 5 günlük bir çalışma yapmıştı. Listesindeki isimlerle görüşme yapan Başkan Fikret Orman, tekliflerini iletmiş ve beklemeye geçmişti.

Fanatik'te yer alan habere göre yönetime listesindeki isimlerden biri olan Chicharito'dan menajeri aracılığıyla ilk geri dönüş geldi. West Ham United'ta görev yapan Meksikalı futbolcunun, Beşiktaş'ın yıllık 3,5 milyon euroluk önerisine olumlu yanıt verdiği bildirildi.

West Ham da sıcak bakıyor

Tecrübeli futbolcudan yeşil ışığın gelmesi sonrasında yönetim, West Ham United'a ilk teklifini iletti. Yönetimin, 29 yaşındaki futbolcu için 8 milyon euroluk bonservis bedeli teklif ettiği kaydedildi.

  • Başarılı futbolcuyu sezon başında 18 milyon euro karşılığında Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den alan ancak istediği verimi alamayan İngiliz ekibinin de bu oyuncuyla yollarını ayırmaya sıcak baktığı konuşuluyor.

#Javier Hernandez
#West Ham United
6 yıl önce