|

'Beşiktaş'ı rahat geçeriz'

Galatasaray’ın 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçına ilişkin yaptığı açıklamada, “Beşiktaş'ın çok ümidi kalmadı. Haftaya şampiyonluğu ilan ederiz, son hafta Rize'ye de seyahat amaçlı gideriz” dedi.

Yeni Şafak
11:23 - 17/05/2015 Pazar
Güncelleme: 08:30 - 17/05/2015 Pazar
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşan sarı-kırmızılı sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Beşiktaş maçında şampiyonluklarını ilan edeceklerine inandığını söyledi.



“Haftaya şampiyonluğu ilan ederiz”

23 Mayıs tarihinde yapılacak başkanlık seçiminin sorulması üzerine Yasaman, “Sportif A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanıyım. Seçim ile ilgim yok. Galatasaray için çalışmaya devam ediyoruz. Çok güzel bir galibiyet oldu ama çok heyecanlandık. Son dakikada o golü yemememiz iyi oldu. Herkes bizim şampiyonluğumuzu istiyoruz. Stres olunca rahat oynayamıyorsunuz. İkinci devreye kalınca stres oluyor. Bundan sonra şampiyonluğu kaybetmek mümkün değil. Diğer takımlar da puan kaybediyor. Haftaya Beşiktaş'ı da inşallah yeneceğiz. Daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş'ın çok ümidi kalmadı. Haftaya şampiyonluğu ilan ederiz, son hafta Rize'ye de seyahat amaçlı gideriz” dedi.



“İnşallah Prandelli ile anlaşırız”

Eski teknik direktörleri Cesare Prandelli ile anlaşma sağlanıp, sağlanmadığı ile ilgili sorulan bir soruya ise Yasaman, “Dursun Bey'in görüştüğü söyleniyor ama bilgim yok. Biz seçime endekslendik. Şampiyonluk var, seçim var hepsi iç içe girmiş şekilde. Anlaşma en iyisi ama henüz bir şey yok. İnşallah anlaşırız. O probleme ben karşı çıkmıştım. O problemi yaptıklarına göre bazı arkadaşların bunu temizlemeleri lazım. 7 milyon riskimiz var. 3'e indirdilerse o 3 milyonu da başkan, Abdurrahim Bey ve Dursun Bey 1'er milyon vererek kapasınlar. Galatasaray'ın hiç borcu kalmaz. 7 milyon hatamız vardı. Böylece o problemde ortadan kalkar. Şampiyon olursak hiç sorun kalmayacak. Prandelli geçmiş bir konu. Yeni yönetime intikal edecektir ve onlar halledecek. Çok mutluyuz ve bu sene şampiyon olacağız” diye konuştu.



“Diğer takımlar şampiyonluğu bizim kadar istemiyor”

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da şampiyonluğu istediğini ifade eden Yasaman, “Onlarda istiyor ama bizim kadar istemiyorlar. Bizde resmi sözcü benim ama herkes konuşuyor, serbest. Futbolcular da buna inandı. Biz yönetim olarak motive olduk ve takımda motive oldu. Bizim kadar isteyen yok. Fenerbahçe ve Beşiktaş arada bir söylüyor. Biz her saniye söylüyoruz” dedi.

#hamdi yasaman
#galatasaray
#derbi yorumu
#beşiktaş
9 yıl önce