|

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı yıldız oyuncu hazırlık maçında 5 gol attı

Teknik direktör Sergen Yalçın önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı takımın yeni transferi olacak olan 27 yaşındaki oyuncu, Chelsea'nin oynadığı hazırlık maçında 5 gol birden atarak göz doldurdu.

Haber Merkezi
21:37 - 15/08/2021 Pazar
Güncelleme: 21:47 - 15/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta transfer çalışmalarını başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ve yönetici Emre Kocadağ yürütüyor.
Beşiktaş'ta transfer çalışmalarını başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ve yönetici Emre Kocadağ yürütüyor.

Süper Lig’in ilk maçında Çaykur Rizespor’u 3-0’la geçerek sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Vincent Aboubakar’ın ayrılmasının ardından kadrosuna bir santrfor takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlı takımın adı Diego Costa, Luuk de Jong ve Willian Jose gibi isimlerle anılmıştı.

Hafta içinde imzaya gelecek

Son olarak Chelsea’nin Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi’yi gündemine alan Beşiktaş, mutlu sona ulaştı. Belçikalı oyuncu ile prensipte anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, golcü futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Chelsea ile de el sıkıştı. 27 yaşındaki golcü oyuncu hafta içinde Türkiye'ye gelecek.

  • Michy Batshuayi hazırlık maçında 5 gol attı
  • İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, 5. Lig ekibi Weymouth ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Mücadeleyi Chelsea 13-0 kazanırken, Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Michy Batshuayi karşılaşmada 5 gol attı.


#Michy Batshuayi
#Beşiktaş
3 yıl önce