|

Beşiktaş’ta icra şoku

Siyah-beyazlı kulübün küme düşen kadın voleybol takımından 7 oyuncu 6 aylık alacakları için kulübe ihtarname çekip icra takibi başlattı.

Yeni Şafak
04:00 - 12/04/2015 Pazar
Güncelleme: 23:51 - 11/04/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Kadın voleybol takımının küme düşmesiyle büyük şok yaşayan Beşiktaş Kulübü'nde, oyuncular icra takibi başlattı. Beşiktaş'ın küme düşen kadın voleybol takımında yer alan 7 oyuncu, yönetime yeni bir şok yaşattı. Söz konusu sporcular, 6 aylık alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübe ihtarname çektirip icra takibi başlattılar. Üstelik bu sporcuların arasında önceki sezondan da 6 aylık alacağı olan isimlerin de bulunduğu öğrenildi. Gelen bu haberle sarsılan Beşiktaş yönetimi, diğer taraftan kulübü mahkemeye vermeyen bayan voleybolcularına ise gelecek aylarda paralarının taksitler halinde ödenmesi için çek ve senetler verdi.



VOLEYBOLUN GERİ DÖNÜŞÜ SIFIR


İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de önceki günlerde yaptığı açıklamada voleyboldaki sıkıntılarını dile getirmişti. Alınan kötü sonuçların kendilerini üzdüğünü söyleyen Çebi, “Voleybola yılda 5 milyon TL harcıyoruz ama dönüş sıfır. Ayrıca kadın voleybol takımımızın küme düşmesi bizi çok üzdü. Şube kapatmak artık kaçınılmaz hale geldi” şeklinde görüşlerini dile getirmişti.


#Beşiktaş Kulübü
#beşiktaş
#voleybol
9 yıl önce