|

Bir derbiden daha fazlası

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Pazar günü ağırlayacakları Fenerbahçe maçı öncesi, “Trabzonspor’un ruhuna ve ismine yakışır bir mücadele sergileyeceğiz. Galip gelmemiz halinde çok şey kazanacağımızın bilincindeyiz” açıklamasını yaptı.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 22/11/2018 Thursday
Güncelleme: 03:36 - 22/11/2018 Thursday
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Süper Ligin 13. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da bu maça yönelik hazırlıklar devam ederken, bordo-mavililerin antrenmanları iki günlük aradan sonra basına ve taraftarına yeniden kapatıldı. Milli takımlarda bulunan futbolcuların da katılımıyla antrenmanlarını kadro dışı bırakılan Onur ve Burak ile sakat Kucka’nın dışında eksiksiz devam eden Trabzonspor’da, Fenerbahçe maçına sadece 3 puanlık bir karşılaşma olarak bakılmıyor. Biletlerin tümünün kısa sürede tükenmesi maça ilgiyi üst düzeye çıkartırken, teknik direktör Ünal Karaman, bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak için mücadele edeceklerini söyledi.

KAZANMAYA İHTİYACIMIZ VAR

Camianın birliği ve dirliği adına F.Bahçe maçının büyük önem taşıdığını belirten Karaman, “Rakibimizin durumu ve klasmandaki yeri bizi ilgilendirmiyor. İstikrarsız görüntümüzü sonlandırmak için bu maçı kazanarak, özgüvenimizi yeniden kazanmak istiyoruz. Yeni bir sayfa açarak camiaya güven ve heyecan kazandırmak için kazanmaya ihtiyacımız var. Futbolcu arkadaşlarım da bunun bilincindeler. Saha sonuçları ve son yaşanan olaylara takılmadan Trabzonspor’un ruhuna ve ismine yakışır bir mücadele sergileyip, taraftarımızla bütünleşerek kazanıp üst sıralarda olma iddiamızı sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

#Trabzonspor
#Fenerbahçe
#Ünal Karaman
5 years ago