|

Bizi beraberlik ayakta tutar

Beşiktaş Kulübü’nün 116. kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınlayan Başkan Fikret Orman, “Yeni şampiyonluklar almak, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık sağlamak, global bir marka haline gelmek için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
04:00 - 20/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 02:48 - 20/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Başkan Fikret Orman tarafından, ziyaretin sonunda Salman Bin Ebrahim Al Khalifa’ya Beşiktaş forması ve plaket takdim edildiği aktarıldı.
Başkan Fikret Orman tarafından, ziyaretin sonunda Salman Bin Ebrahim Al Khalifa’ya Beşiktaş forması ve plaket takdim edildiği aktarıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün 116. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj paylaştı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden paylaşılan mesajda, Başkan Orman, “Dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gündür 19 Mart’lar. Bugün, kulübümüzün 116. kuruluş yılını kutluyoruz. Beşiktaş’ı 116 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. 116 yıldır yaşattığı gelenekleriyle Türkiye’nin saygısını kazanmış bir çınar olan Beşiktaşımız, gücünü taraftarlarımızdan almaktadır. Taraftarımızın takdiri hak eden desteğiyle ne kadar övünsek az kalır” yorumunda bulundu.

HEDEF GLOBAL MARKA

Beşiktaş’ın daha ilerilere gitmesi için hep beraber azimle çalışacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Beşiktaşımızı bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine; yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak, global bir marka haline gelmek için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olarak Kulübümüzün 116. yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlılar’ı en içten dileklerimle kutluyor, Beşiktaşımızın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlıları minnetle, şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

ŞEREF BEY ANILDI

Beşiktaş Kulübü’nün kurucularından Şeref Bey, siyah-beyazlı camianın kuruluş günü olarak kutlanan 19 Mart Salı günü, Ortaköy Yahya Efendi Dergahı Bahçesi’nde bulunan kabri başında törenle anıldı. Anma törenine, Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlı kulübün üyeleri, Kabataş Beşiktaşlılar Derneği ve Kabataş Lisesi öğrencileri katıldı. Törende, Şeref Bey’in yanı sıra Beşiktaş’a hizmet vermiş ve hayatını kaybeden diğer kurucu ve yöneticileri için de dualar edildi.

  • Uzak Doğu temasları sürüyor
  • Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün tanıtımı için Malezya’daki temaslarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Başkan Fikret Orman, tanıtım faaliyetleri kapsamında Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Başkanı Salman Bin Ebrahim Al Khalifa’yı makamında ziyaret etti. Fikret Orman’ın, Türk futbolu ile Asya futbolunu birbirine yaklaştırma ve iş birliği yapma konularında Khalifa ile fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Başkan Fikret Orman tarafından, ziyaretin sonunda Salman Bin Ebrahim Al Khalifa’ya Beşiktaş forması ve plaket takdim edildiği aktarıldı.
Beşiktaş nefes aldı

Beşiktaş, futbolcuların birikmiş ödemelerini yapmak için harekete geçti. Jeremain Lens konusunda sıkıntı yaşayan yönetim, Hollandalı futbolcuya 600 bin Euro ödeyerek rahat bir nefes aldı. Beşiktaş yönetimi, futbolcuların birikmiş alacaklarını ödemeye başladı. Ödemelerin gecikmesiyle birlikte özellikle yabancı futbolcuların huzursuz oldukları gözleniyordu. Lens konusunda sıkıntı yaşayan yönetim, Hollandalı futbolcuya 600 bin Euro’luk ödeme yaptı. 31 yaşındaki oyuncunun geri kalan ödemeleri de gelecek hafta yapılacak.

#​Beşiktaş
#Fikret Orman
5 yıl önce
default-profile-img