|

Bobo'dan olay sözler: Sergen Yalçın Beşiktaş'ın seviyesinde değil

Brezilyalı futbolcu Bobo, eski takım arkadaşı ve hocası olan Beşiktaş Teknik Direkörü Sergen Yalçın ile ilgi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde kendisine dürüst davranmadığını ifade eden Bobo, "Sergen Yalçın Beşiktaş'ın seviyesinde değil" ifadelerini kullandı.

16:38 - 18/04/2020 Cumartesi
Güncelleme: 17:14 - 18/04/2020 Cumartesi
Diğer
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında çıktığı 7 maçta 14 puan topladı.
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında çıktığı 7 maçta 14 puan topladı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı eski futbolcusu Bobo, teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili dikkati çeken açıklamalara imza attı. 35 yaşındaki futbolcu, 6 ay birlikte forma giydiği ve Alanyaspor'da teknik direktörü olan Yalçın'ın Beşiktaş'ın seviyesinde olmadığını ifade etti.


"Bana dürüst davranmadı"

Türkiye Gazatesi'ne röportaj veren Bobo,"Bence Sergen Yalçın şu anda Beşiktaş’ın teknik direktörü olacak seviyede değil. Onun futbolculara liderlik edemeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca Alanyaspor’da bana ve bazı oyunculara dürüst davranmamıştı. Bu yüzden Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ın teknik direktörü olmasını doğru bulmuyorum" dedi.

"İki ay onuna çalışmak bana yetti"

Brezilyalı golcü, "Bir gün Sergen Yalçın’la birlikte çalışmak ister misiniz" sorusunu ise, "Hayır. Bu birlikteliğin Beşiktaş’a faydalı olmayacağını düşünüyorum. Birlikte altı ay futbol oynamak ve onun hocalığında iki ay çalışmak bana yetti” diye cevapladı.


#Bobo
#Alanyaspor
#Beşiktaş
#Sergen Yalçın
4 yıl önce