|

Tümer Metin'den Beşiktaşlı futbolcuya: "Böyle olursa kaybolup gider"

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u mağlup ettiği maçı değerlendiren Tümer Metin, siyah-beyazlı futbolcu Salih Uçan'ın performansını eleştirdi.

Haber Merkezi
14:16 - 19/09/2021 Pazar
Güncelleme: 14:45 - 19/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Tümer Metin
Tümer Metin

Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçta sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Mücadeleyi değerlendiren Tümer Metin, sezon başında transfer edilen Salih Uçan'ın performansıyla ilgili dikkati çeken yorumlarda bulundu.

27 yaşındaki futbolcunun yeteneklerini gösteremediğini belirten Metin, "Neden Beşiktaş'a geldiğini anlamazsa kaybolup gider" dedi.


"Alanya'da kaldın mı, Beşiktaş'a geldin mi?"

Tümer Metin'in konuyla ilgili Tivibu Spor'da yaptığı açıklama şöyle;


  • "Atiba yorgun, Pjanic 'Dinlenelim' demiş olabilir. Sergen Hoca da oraları iyi okur. Josef yorgun ama herkesten diri. O yüzden Salih Uçan fark yaratmalı. Salih Uçan 'İkinci yarı oynasam, Ghezzal ve Larin ile daha iyi olabilirdim' diyebilir. Ancak onu ben yorumlarım. Salih Uçan'ın acilen karar vermesi lazım. Alanya'da kaldın mı, Beşiktaş'a geldin mi? Beşiktaş'a geliş nedenlerini sorgulaması lazım. Yeteneklerini sergileyemiyor. Kabuğunu yırtamazsa kaybolup gidenlere çok şahit olduk. Buralar çok önemli. Bir bakarsın, oynayacak maç kalmaz."


#Beşiktaş
#Tümer Metin
#Salih Uçan
#Antalyaspor
#Süper Lig
3 yıl önce