|

Bu görüntüler maçtan değil!

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk edeceği Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Tesislere gelen taraftarlar, Akigolar'a büyük destek verdi.

Yeni Şafak
20:30 - 6/12/2015 Pazar
Güncelleme: 18:31 - 6/12/2015 Pazar
IHA

Akhisar'da bulunan sivil toplum örgüleri, dernekler ve taraftar gruplarının organizesinde tesislerde toplanan bir çok taraftar antrenman öncesi sahaya inerek futbolcuların etrafında meşaleler yakarak, geçtiğimiz hafta elde edilen Beşiktaş galibiyetini kutladı. Taraftarlar ayrıca Sivasspor maçı öncesi de futbolculara başarılar diledi.



Verilen desteğin anlamının büyük olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Çok güzel bir ortam sağ olsunlar, hala meşaleler yanıyor. Çok güzel bir akşam inşallah bu destekle biz de yarın Sivasspor'u elimizden geldiğince yenmeye gayret edeceğiz. Çok güzel bir gidişimiz var, büyük bir aile olmayı başardık, desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Biz onlar için mücadele ediyoruz, desteklerinin devamını diliyorum” dedi.



Antrenman sonrası yeşil-siyahlılar 19 kişilik kadro ile Manisa Oreko Otel'e hareket ederek maç saati beklemeye başladı. Akhisar Belediyespor, Cihat Arslan önderliğinde Manisa'ya Hasan Kabze, Güray Vural, Milan Lukac, Bora Körk, Caner Osmanpaşa, Douglao, İsmail Konuk, Ahmet Cebe, Kadir Keleş, Merter Yüce, Custodio, Abdülkadir Özdemir, Landry Nguemo, Bruno Mezenga, Mervan Çelik, Lualua, Onur Ayık, Sami ve Hugo Rodellega'dan oluşan 19 kişilik kadro ile gitti.

#Hasan Kabze
#Güray Vural
#Milan Lukac
#Bora Körk
#Caner Osmanpaşa
#Douglao
#İsmail Konuk
#Ahmet Cebe
#Kadir Keleş
#Merter Yüce
#Custodio
#Abdülkadir Özdemir
#Landry Nguemo
#Bruno Mezenga
#Mervan Çelik
#Lualua
#Onur Ayık
#Sami
8 yıl önce