|

'Bu kadar kötü oynamaya hakkı yok'

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve futbolculardan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i eleştirdi. Demirkol, Pereira'nın Torku Konyaspor maçında atılsaydı Fenerbahçe'nin yararına olacaktı. dedi. Futbolcularla ilgili de konuşan Demirkol, Gökhan Gönül hakkında da sert yorumlarda bulundu.

Yeni Şafak
15:27 - 11/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:35 - 11/04/2016 Pazartesi
Diğer
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 yenildiği maçta Vitor Pereira'nın Ömer Ali Şahiner'in kucağına topu verip itmesi çok tartışıldı. NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol da Portekizli teknik adamı sert bir dille eleştirdi. Ayrıca Demirkol Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in performanslarını da değerlendirdi.



Vitor Pereira yorumu


Spor Servisi programında konuşan Demirkol, "Bir teknik direktör rakip teknik direktörle kavga edebilir, basınla edebilir ama rakip oyuncuyla edemez. Ömer Ali o adrenalinle Pereira'yı itip yere atsa kırmızı kart görecekti. Bunu nasıl anlatacaksın? Ömer Ali'ye teşekkür etmek lazım sakin kaldığı için.



Pereira'nın yaptığının örneği yok. İzah edilebilecek bir şey değil. Olacak iş değil bu. İnanılmaz bir durum. Oyundan atılması Fenerbahçe'nin yararına olurdu. Bu kadar kontrolsüzlük akıl alır gibi değil" ifadelerini kullandı.



Gökhan Gönül eleştirisi


Gökhan Gönül'ün yaşadığı düşüşle ilgili de konuşan Demirkol, "Gökhan Gönül'ün bu kadar kötü oynamaya hakkı yok. Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül bu takımın kilit isimleri. Pereira'yı eleştirirken bu oyuncuları da eleştirmeliyiz. Çok büyük düşüş yaşıyorlar. Gökhan son 3 maçta çalım bile atmadı. Gökhan ve Caner'in bu formuyla Fenerbahçe'nin rakip kaleye gitmesi imkansız" dedi.









#Mehmet Demirkol
#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Vitor Pereira
#Caner Erkin
8 yıl önce