|

Bu maç iki haftadır bitmiyor!

Manisa 2. Amatör Küme'de Turgutlu Çıkrıkçıspor ile Salihligücü futbol takımları arasında geçen hafta oynanan ancak bir futbolcunun kalp krizi geçirmesi nedeniyle yarıda kalan karşılaşma bu kez çıkan olaylar yüzünden tatil edildi.

Yeni Şafak
17:02 - 12/05/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 14:12 - 12/05/2015 الثلاثاء
DHA

Takımlar yarıda kalan erteleme maçı için karşı karşıya geldi. Kaldığı yerden ve 0-0 devam eden maçın 76. dakikasında hakem Emre Turcan, Salihligücüspor lehine penaltı kararı verdi. Turgutlu Çıkrıkçıspor futbolcuları karara itiraz etti. Bu arada penaltıyı kullanmak isteyen Salihligücü oyuncuları ile itiraz eden Çıkrıkçıspor futbolcuları arasında arbede çıktı. Futbolcuları ayırmak isteyen Çıkrıkçıspor Kulüp Başkanı Ayhan Oğuz darbedildi.



Sahaya giren güvenlik görevlileri iki takımın futbolcularını uzaklaştırdı. Yapılan uyarılara rağmen olaylar yatışmayınca orta hakemi Emre Turcan, maçı tatil etti.



'Bu hakemlerle bu maç tekrar tatil edilir'

Turgutlu Çıkrıkçıspor Kulüp Başkanı Ayhan Oğuz, maçın ikinci kez tatil edilmesine hakemlerin tutumlarının neden olduğunu iddia etti. Oğuz, hakemin rakip takımının baskısı altında kaldığını ileri sürerek şunları söyledi: "Hakemler bütün takımlara karşı aynı duyguları besleseler bu olaylar olmaz. Verilmeyen iki penaltı pozisyonunun ardından uydurma bir penaltı düdüğü, maçta tansiyonun yükselmesine neden olmuştur. Biz artık hakem hatalarından yıldık. Ortada hiçbir gerekçe yok iken maçı tatil ederek gitmeleri iyice bardağı taşırdı. Maçı izleyenler neyin ne olduğunu gördü. Bir an önce hakemler üzerine baskı kuran takımların oyunları bozulmalı ve sporu spor için yapanların emekleri heba edilmemelidir. Bu maç bir daha oynatılsın bu hakemlerle bir daha tatil edilir."



Kulübün Teknik Sorumlusu Cumhur Yavuzer ise "Maçın tatil edilmesi gerektirecek olaylardan rakip takım ve hakemler sorumludur" dedi.


#Manisa
#Amatör Futbol
#Çıkrıkçıspor
#Salihligücü
٪d سنوات قبل