|

Burak Yılmaz'dan fesih iddialarına yanıt: Komik

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği iddia edilen milli futbolcu bu haberlerle ilgili yenisafak.com'a yaptığı açıklamada "Komik" ifadesini kullandı. Bordo-mavili kulüp de ayrıca resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak, tecrübeli isme para cezası verildiğini duyurdu.

Yeni Şafak
15:38 - 6/11/2018 Salı
Güncelleme: 15:47 - 6/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Burak Yılmaz bu sezon ligde çıktığı 7 maçta 5 gol kaydetti.
Burak Yılmaz bu sezon ligde çıktığı 7 maçta 5 gol kaydetti.

Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz'ın, kulüple olan sözleşmesinin feshedildiği öne sürülmüştü. Golcü futbolcu basında yer alan haberlerle ilgili yenisafak.com'a "Komik" ifadesini kullanarak bu iddiaları yalanladı.

Kulüpten resmi açıklama geldi

Bordo-mavili kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile golcü oyuncuya 500 bin TL para cezası verildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamanın tam metni şöyle:
  • Hafta sonu oynadığımız Bursaspor karşılaşmasında futbolcumuz Burak Yılmaz'ın yapmış olduğu eylemler dolayısıyla kendisine 500 bin TL idari para cezası verilmiştir. Oyuncumuzla yapılan görüşmelerde kendisi de yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir. Bu anlamda; bazı basın – yayın organlarında yer alan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
5 yıl önce