|

Burak Yılmaz'dan Onur Kıvrak'a duygusal mesaj

Beşiktaş'ın yeni transferi Burak Yılmaz, futbola veda eden Trabzonspor'dan takım arkadaşı Onur Kıvrak için bir veda mesajı yayınladı. Golcü oyuncu paylaşımında, "Kaptanım Onur, benim için yaptıkların, sevgin, saygın, yardımseverliğin ve birlikte yaşadığımız her şey için sana çok ama çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:57 - 13/01/2019 Pazar
Güncelleme: 11:07 - 13/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Onur Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak bu alanda kulüp tarihine adını yazdıran 9 isimden biri oldu.
Onur Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak bu alanda kulüp tarihine adını yazdıran 9 isimden biri oldu.

Trabzonspor'la karşılık olarak sözleşmesini fesheden 31 yaşındaki kaleci Onur Recep Kıvrak, futbolu bıraktığını duyurdu. Burak Yılmaz eski takım arkadaşının aldığı emeklilik kararıyla ilgili duygusal bir mesaj yayınladı.

"Böyle bir vedayı kabullenmek zor"

Instagram'dan Onur'la birlikte olduğu fotoğrafı paylaşan Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı;

  • "Kaptanım, yol arkadaşım... Bağlılık, vefa, fedakarlık, sevda ve adanmışlık ile gelen başarılarının üzerine böyle bir vedayı kabullenmek zor. Bu vedanın beni ne kadar üzdüğünü anlatamam ancak senin neler hissettiğini anlayabildiğim için kararına sadece ve sadece saygı duyabiliyorum. Kaptanım Onur, benim için yaptıkların, sevgin, saygın, yardımseverliğin ve birlikte yaşadığımız her şey için sana çok ama çok teşekkür ederim."




#Burak Yılmaz
#Onur Kıvrak
5 yıl önce