|

Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş'e: Ben insan değil miyim?

Beşiktaşlı Burak Yılmaz, Rizespor tribünleriyle yaşadığı tartışma sonrası teknik direktör Şenol Güneş'in kendisini oyundan almasına, "Ben de insanım, bu kadarcık tepki göstermeye hakkım yok mu?" şeklinde çıkıştığı belirtildi.

10:44 - 10/04/2019 Çarşamba
Güncelleme: 10:55 - 10/04/2019 Çarşamba
Diğer
Burak Yılmaz'ın Rizespor tribünlerine yaptığı hareket.
Burak Yılmaz'ın Rizespor tribünlerine yaptığı hareket.

Beşiktaş'ın Rizespor'u deplasmanda 7-2 mağlup ettiği maçta siyah-beyazlı golcü Burak Yılmaz'ın hareketi karşılaşmaya damga vuran olaylar arasına girmişti.

Tecrübeli futbolcu gol attıktan sonra ev sahibi ekibin taraftarları, "Hırsız Burak" şeklinde bağırmıştı. Hakemin VAR ile temas kurması ve orta noktayı gösterip golü vermesinden sonra elini kulağına götürerek "Sizi duyamıyorum" şeklinde bir hareket yapan Burak Yılmaz büyük tepki görmüştü. Şenol Güneş de sarı kart gören golcü oyuncuyu sinirlenerek oyundan çıkarmıştı.

"Bu kadarcık tepki göstermeye hakkım yok mu"

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Burak Yılmaz'ın maçtan sonra hocasıyla yaptığı görüşmede "Ben sadece işimi yapıyorum diye hakaret ediyorlar. Ben hakaret mi ettim, küfür mü ettim? Sadece elimi kulağıma götürdüm. Ben insan değil miyim, bu kadarcık tepki göstermeye de hakkım yok mu?" diyerek sitemde bulundu.

#Burak Yılmaz
#Rizespor
#Beşiktaş
5 yıl önce