|

Burak yoksa Umut var

G.Saray'da Burak'ın sakatlığının ardından teknik direktör Hamzaoğlu kadroda zorunlu olarak değişikliğe gidecek, Gaziantepspor maçında Podolski’yi ileride tek forvet olarak görevlendirecek genç teknik adam, orta sahanın sağında Umut Bulut'u düşünüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/09/2015 Cuma
Güncelleme: 03:01 - 25/09/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın sakatlığından sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor maçında sahaya süreceği kadro arayışlarını sürüyor. Sarı kırmızılı takımda Lukas Podolski, Umut Bulut ve Sinan Gümüş forma için mücadele ediyor. Genç teknik adam, antrenmanlarda Umut Bulut'u forvette denerken, tecrübeli futbolcunun sezon başı istatistikleri pek de iç açıcı değil. Umut Bulut, 2015-2016 sezonunda henüz gol ile tanışamadı. 5 haftası geride kalan Süper Lig'de her maçta şans bulan Umut, fileleri henüz havalandırmadı. Deneyimli futbolcu ayrıca 4 hazırlık maçı, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa maçında da fırsat bulup gol atma başarısı gösteremedi. Hamzaoğlu'nun bir diğer seçeneği ise Lukas Podolski. Alman yıldız, sezon öncesi Avusturya kampında bazı maçlarda tek forvet olarak görev yapmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Podolski, 5 Süper Lig maçında 2 gol attı. Sarı kırmızılı ekibin genç yeteneği Sinan Gümüş ise teknik ekip tarafından yakından takip ediliyor. Antrenmanlarda ilk 11'de şans bulan Sinan, kanatta etkili olmasından dolayı forvet için sürpriz isim konumunda. Galatasaray Teknik Direktörü, Podolski'ye şans vermesi durumunda sağ kanatta Umut Bulut'u tercih edebilir. Genç teknik adamın diğer alternatifi ise Sinan Gümüş. Başkan Dursun Özbek'in de işaret ettiği genç yıldız ile özel olarak ilgilenen Hamza Hamzaoğlu, Sinan'a güven aşılıyor. Sarı kırmızılı taraftarlardan da büyük destek gören genç futbolcu, antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor.



Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle kaderim değişti

Yasin Öztekin, Galatasaray'daki başarısında hocası ve Sneijder'in önemli bir yeri olduğunu söyledi



G.Saraylı Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle sarı-kırmızılı takımdaki kaderinin değiştiğini söyledi. Yasin, Cesar Prandelli döneminde takımda fazla forma şansı bulamadığını belirterek, "Hamza hoca sol açıkta oynadığımı, beni tanıdığını, neler yapabileceğimi çok iyi bildiğini söyledi. 'Antrenmanlarda yüzde 100'ünü ver, gerisi kendiliğinden gelecek' dedi. Benim için güven çok önemli. O güveni aldıktan sonra, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-2 kazandığımız Eskişehirspor maçının son yarım saatinde oyuna girdim ve o maç benim için milat oldu" dedi. Geçen yıl G.Saray'ın şampiyon olmasında önemli rol oynayan başarılı futbolcu, Sneijder'ın kendisine çok yardımcı olduğunu belirterek "Pasları G.Saray'daki yaşamımı değiştirdi" diye konuştu.



Selçuk İnan'ın cezası onandı


Kurban Bayramı'nda toplanan TFF Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Selçuk İnan'ın 2 maçlık cezasına yaptığı itirazı redderken, cezanın ertelenme talebini de geri çevirdi. Tecrübeli futbolcu ligin 4. haftasında Mersin İdman Yurdu maçında rakip takım oyuncusu Tita'ya yaptığı hareketin ardından direkt kırmızı kartla oyundan atılmıştı. PFDK tarafından 2 maç ile cazalandırılan milli futbolcu bu cezasının birini ligde geçen hafta Trabzonspor maçında çekerken, hafta sonu Gaziantep maçında forma da giyemeyecek.





#Galatasaray
#Burak Yılmaz
#Hamza Hamzaoğlu
#Gaziantepspor
9 yıl önce