|

Bursalı Sultanlar mucize peşinde

CEV Challenge Kupası finalinin ikinci maçında, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Rusyada 3-0 yenildiği Uralochka NTMK Ekaterinburg takımı ile yarın Bursada rövanş maçına çıkacak. Cengiz Göllü Salonundaki mücadele 16.00da başlayacak.

Yeni Şafak
12:43 - 11/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:45 - 11/04/2015 Cumartesi
DHA

Bursa Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Emin İmen, "İlk maçımızı Rusya'da kaybettik ama bizim başka bir yerde olmayan kupayı bize kazandırabilecek fantastik Bursa seyircisi ve bu hedefe inanan yürekli oyuncularımız var. Beraber yürüdüğümüz oyuncularım, teknik ekibime güveniyorum ve inanıyorum ki o kupa Bursada kalacak" dedi.



Yeşil-Beyazlılar'ın kaptanı Seda Eryüz ise, "Bu kupayı istiyoruz. Maçın başından itibaren savaşacağız ve kazanacağız. Farklı bir senaryo düşünmek istemiyoruz. Pazar günü burada bir Voleybol şöleni olacak" şeklinde konuştu.



Nasıl şampiyon olur?

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Challenge Cup şampiyonu olabilmesi için Uralochka NTMK Ekaterinburg'u 3-0 ve 3-1 yenmesi, ardından oynanacak olan altın seti kazanması gerekiyor. Her türlü galibiyet ve 3-2'lik yenilgideyse Rus ekibi mutlu sona ulaşacak.


#Bursa Büyükşehir Belediyespor
#Voleybol
#Challenge Cup
#Uralochka
9 yıl önce