|

Çankırıspor'dan resmi açıklama: Çıkmadık ve kaybettik

1. Amatör Küme takımlarından Çankırı Spor'un kulüp başkanı Sevda Karaali, Orta Belediyespor maçına çıkmadıklarını, bu nedenle puanlarının silindiğini ve şampiyonluğu kaybettiklerini söyledi.

Yeni Şafak
22:05 - 12/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 22:11 - 12/04/2018 Perşembe
AA
Çankırıspor.
Çankırıspor.

Gelişmelerin ardından her şeyi kabullendiklerini anlatan başkan Karaali, "Bizi kendine siyasi hasım olarak görenler kişisel husumetlerini Çankırı Spor üzerinden benimle tatmin etmeye çalışıyorlar." dedi.

Olayın üzerinden bir aydan fazla geçtiğini hatırlatan Karaali, "Tahkim Kurulu kararının üzerinden de 8 gün geçmiş. Kurşunlu Belediyespor'un gündemi biz olmamalıyız. Artık play-off maçına odaklanmalılar. Kulüp başkanını burada bir piyon olarak kullandılar. Başkanın bu olaylardan haberi yok. 8 gün sonra Çankırı Spor üzerinden Sevda Karaali bir takım şeylerle itham edilemezdi." diye konuştu.

Sahada kazandıkları şampiyonluğu kurallardaki eksik nedeniyle kaybettiklerini iddia eden başkan Sevda Karaali, sözlerini şöyle sürdürdü:
  • "Uygulanan kurallar çerçevesinde bizim şampiyonluğumuzun geçerli olmadığını, Kurşunlu Belediyespor'un şampiyon olduğunu beyan ettiler. Kurşunlu'yu tebrik ettik, başarılar diledik ve konuyu kapattık. 8 günlük bayat gündem, medyanın önüne konup yeniden spekülasyon yaratacak şekilde gündeme taşındı. Herkes bizim tavrımızı bilir. Ne kadar dikkatli olduğumuzu bilirler. Acemi bir başkan olsaydım, bilgisiz, daha az tecrübeli başkan olsaydım daha hoş karşılanabilirdi. Tecrübeli ve dikkatli bir başkanım."
Kurşunlu halkının ve Kurşunlu Belediyespor'un kullanıldığını anlatan Sevda Karaali, sözlerini şöyle tamamladı:
  • "Spor yöneticiliği çok uzun ve ince bir yol. Aziz Yıldırım bu uğurda hürriyetinden bir yılını vakfetti. Sevda Karaali, Çankırılı mazlumun, mağdurun, emek verenin, kötü insanlar tarafından yıldırılamadığının sembolüdür. Bir Sevda ölür, bir Sevda gelir. Yolumuza devam edeceğiz. Yanlış yapan benden nezaket beklemesin."


#1. Amatör Küme
#Çankırı Spor Kulübü
#Kurşunlu Belediyespor
6 yıl önce