|

Cimbom rekora koşuyor

Süper Lig'deki 5. maçında yarın sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak G.Saray'da, Türk Telekom Stadı'ndaki seyirci sayısının 50 bini aşmasını beklenirken, yeni bir rekor hedefleniyor. Ligin ilk haftasındaki Kayserispor maçını 31 bin 394, 3. haftadaki Sivasspor mücadelesini ise 44 bin 693 kişi izlemişti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/09/2017 Cuma
Güncelleme: 03:50 - 15/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Cimbom rekora koşuyor
Cimbom rekora koşuyor

Süper Lig'de yarın sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Galatasaray, yeni bir seyirci rekoru bekliyor. Karşılaşma öncesi satılan bilet sayısının şu ana kadar kombineler ile birlikte 50 bine yaklaşması yönetimde yüzleri güldürdü. Elde kalan 4 bin civarındaki biletin ise bugün ve yarın tükenmesi ve 50 bini aşkın sarı-kırmızılı taraftarın Türk Telekom Stadı'nı doldurması bekleniyor. Sezon başından bu yana sergilenen etkili futbol ve alınan saha sonuçlarının ardından takıma verilen büyük destek ile mutlu olan yönetim, Kasımpaşa’ya karşı stadın karnaval alanına dönmesini ve seyirci sayısı anlamında yeni bir rekora imza atmayı planlıyor. Galatasaray'ın sezonun ilk haftasında Kayserispor ile evinde yaptığı maçı 31 bin 394, 3. haftadaki Sivasspor karşılaşmasını ise 44 bin 693 kişi izlemişti. Bu haftaki Kasımpaşa mücadelesinde ise, bu rakamların üstüne çıkılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GEÇEN SEZONDAN BU YANA İLK OLACAK

G.Saray için yarınki maç bambaşka bir anlam daha taşıyor. Sarı-kırmızılılar, sahaya hem geçen hafta alınan Antalyaspor beraberliğini telafi etmek, hem de evinde oynadığı üst üste üçüncü lig maçını da kazanmak için çıkacak. Sarı-kırmızılılar, 597 gün sonra iç sahada üst üste 3 maçını kazanmış olacak. Aslan, en son geçen sezon sırasıyla Gaziantep, Alanya ve Akhisar'ı sahasında üst üste yenmişti.


Muslera yan top çalışıyor

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera'nın, yan toplarda zorlandığını tespit eden teknik heyet, 31 yaşındaki file bekçisine özel bir program uygulatıyor. Sarı-kırmızılı takımın bu sezon yediği 3 golün de yan toptan olması üzerine bu sorunun üzerine gitmeye karar veren teknik heyet, Muslera'nın da yan toplarda kaleci avantajını kullanması için de çalışmalar yaptırıyor.

Feghouli'ye kilo uyarısı

Galatasaray teknik heyetinden Feghouli'ye fazla kilo uyarısı yapıldı. Teknik direktör Igor Tudor tarafından hazır bulunmayan Cezayirli oyuncunun fazla kiloları bulunduğu ve bunlardan kurtulması için uyarıldığı öğrenildi.

#Galatasaray
#Süper lig
#Muslera
7 yıl önce