|

Cüneyt Çakır Beşiktaş-Başakşehir maçına damga vurdu

Başakşehir'in Beşiktaş karşısında Mahmut Tekdemir'le bulduğu gol, hakem Cüneyt Çakır tarafından sayılmadı. Mahmut'un topu Oğuzhan'a faul yaparak önüne aldığını belirten Çakır'ın bu kararı sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Öte yandan Quaresma'nın Eren Albayrak'a yaptığı hareket sonrasında kartına başvurmayan hakeme özellikle Fenerbahçeliler büyük tepki gösterdi. Bu tepkinin sebebi ise yıldız oyuncunun kart görmesi halinde Fenerbahçe maçında oynayamayacak olması...

Yeni Şafak
21:04 - 26/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:59 - 26/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş-Başakşehir maçında Cüneyt Çakır verdiği kararlarla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.
Beşiktaş-Başakşehir maçında Cüneyt Çakır verdiği kararlarla sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Beşiktaş-Başakşehir maçının 87. dakikasında tartışma çıkartan bir karar verildi. Mahmut Tekdemir'in golden önce topu, Oğuzhan'a faul yaparak aldığını belirten Çakır, Beşiktaş lehine düdük çaldı. Bu karar sosyal medyada ise futbolseverleri karşı karşıya getirdi.







Öte yandan eski hakem Deniz Çoban, Cüneyt Çakır'ın kararının doğru olduğunu sosyal medya hesabından belirtti;








Quaresma kart görmedi


Öte yandan Portekizli yıldız Quaresma'nın Başakşehirli futbolcu Eren Albayrak'a yaptığı harekette kartına başvurmayan Cüneyt Çakır'ın bu kararıyla da özellikle Fenerbahçeli futbolseverlerin tepkisini çekti. Eğer Quaresma bu pozisyonda kart görseydi Fenerbahçe ile oynanacak derbide forma giyemeyecekti.



Rıdvan Dilmen'den Çakır'a uyarı


Quaresma'nın sarı kart görmemesiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi. Canlı yayında konuşan Dilmen'in Çakır hakkındaki yorumu şöyle;



  • "Cüneyt hoca, Beşiktaş hocası gibi kart listesini biliyor.Quaresma'ya kart vermedi, derbide oynasın ama Cüneyt hoca yapmasın"





















#Başakşehir
#Cüneyt Çakır
#Mahmut Tekdemir
7 yıl önce