|

Denizli isyan etti: Malzeme bu ne yapayım!

Lazio karşısında defans ağırlıklı kadrosu nedeniyle eleştirilen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, kadro yetersizliğine isyan ederek, 'Elimdeki malzeme bu kadar' dediği iddia edildi.

Yeni Şafak
10:43 - 20/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:14 - 20/02/2016 Cumartesi
Diğer

Lazio karşısındaki tercihleri eleştirilen Mustafa Denizli, topu öğrencilerine yuvarladı. Lazio'ya karşı savunmacı 8 isimden oluşan bir kadro çıkardığı için eleştirilen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-1 biten maçın ardından kendisini savundu.



Sabah'ta yer alan habere göre, soyunma odasına giderken çevresindekilere, "Görüyorsunuz işte, elimdeki malzeme bu kadar. Kadromuz kısıtlı, yine de 1-1 kötü sonuç değil. Lazio deplasmanda ters bir takım" diyen Denizli, taraftarların Sneijder değişikliğini de yanlış anladığını söyledi.





"Alkışlatmak istemiştim"

Hollandalı yıldızın sezonun ikinci yarısından beri fedakarlık yaparak oynadığını dile getiren tecrübeli hoca, "Wesley'i alkışlatmak istemiştim. Çok yoruldu, Trabzon ve Lazio rövanşını düşünmek zorundaydım" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın durumunu Beşiktaş'taki ikinci sezonuna benzeten Mustafa Denizli'nin "O zaman da şampiyonluk sonrası işler yoluna girmesi gerekirken her şey daha karmaşık bir hal almıştı" dediği öğrenildi.








#galatasaray
#mustafa denizli
#lazio
8 yıl önce